DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Osam golova u Velikoj Plani - Rapsodija Omladinca kraj Morave!

Autor:

Sport

31.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su mogli smo da uživaju.

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Osam golova u Velikoj Plani - Rapsodija Omladinca kraj Morave!

Foto: FK Morava Velika Plana

U okviru 17. kola Podunavsko-šumadijske zone ekipa Morave iz Velike Plane ugostila je sastav Omladinca (Šetonje), oba kluba su u ovaj meč ušla sa po 30 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu treće pozicije na tabeli.

Republika

Po veoma toplom vremenu za ovo doba godine, uz po koji lagani vetar odigran je jako kvalitetan susret na Gradskom stadionu u Velikoj Plani, na tribinama je bilo oko 150 navijača. 

Na isteku devetog minuta gosti su nakon kornera koji je izveo Božović stigli do vođstva, Luka Sremčević se fudbalski rečeno "poklonio", 1:0 za Omladinac. Nakon nekih desetak minuta viđena je nova promena rezultata, Marko Rudić je povukao kontru, zatim je uposlio mladog Nemanju Ilića koji je duplirao prednost svog tima, 2:0.

Već nakon pola sata igre gosti su imali prednost od tri gola razlike na svojoj strani, Marko Rudić je pokazao svoju klasu matirajući protivničkog golmana, 3:0. Rudić je nakon asistencije kod prethodnog gold, uspeo da se i sam upiše u listu strelaca.

Republika

Foto: FK Omladinac Šetonje

Trijumf gostiju

Pred sam odlazak na odmor domaći su iskoristili opuštanje rivala, i preko Aleksandra Veljkovića smanjili su na 3:1. Odmah na startu drugog dela trener Morave izvršio je tri izmene, i već nakon tri minuta igre jedan rezervista je uspeo da zatrese mrežu Omladinca. Pogotkom Nikole Stanisavljevića tim iz Velike Plane je stigao na samo gol zaostatka, 3:2.

Loš finiš prvog, i start drugog poluvremena "probudio" je goste, na isteku 52. minuta Božović je bio opet u ulozi asistenta, ovoga puta je iz prekida pronašao samog Mirka Rudića, Omladinac vodi 4:2. 

Desetak minuta kasnije Živković probija po leboj strani, dodaje loptu do Sremčevića koji se po drugi put upisuje u listu strelaca na ovom meču, 5:2. Na isteku 78. minuta postavljen je konačan rezultat utakmice, Marko Rudić svojim drugim pogotkom potvrđuje trijumf, 6:2. 

Morava (Velika Plana) - Omladinac (Šetonje) 2:6 (1:3)

Morava: Trifunović, Vučković, Jovanović, Marković, Jančić, Veselinović (od 82' Prvulović), Veljković, Maksimović (od 94' Petković), Milosavljević (od 46' Đokić), Jocić (od 46' Stefanović), Jovanović (od 46' Stanisavljević=

Omladinac: Blagojević, Virijević, Popović (od 46' Živković), Sremčević, Mitić, Miljković, Nikolić (od 81' Denić), Ma. Rudić (od 90' Paunović), Mi. Rudić (od 66' Rakićević), Ilić (od 81' Marinković), Božović

U sledećem kolu Omladinac dočekuje Slogu 1924 iz Batočine, dok Morava ide na noge Slobodi (Lipe).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading