"SVE ŠTO VALJA, DOLAZI IZ KALJA": Omladinac "džokerima" sa klupe stigao do preokreta protiv Milicionara!

Autor:

Sport

31.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trifunović "rešeta" u seriji!

"SVE ŠTO VALJA, DOLAZI IZ KALJA": Omladinac "džokerima" sa klupe stigao do preokreta protiv Milicionara!

Foto: FK Omladinac Bogatić

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Mačva ekipa Milicionara ugostila je sastav Omladinca iz Bogatića, domaćin je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (26 osvojenih bodova), dok su gosti sa jednim bodom manje bili na šestom mestu u ligi.

Republika

U komšijskom derbiju, koji je ujedno bio i derbi kola viđen je odličan fudbal od strane dva jako kvalitetna sastava, igralo se napadački, bez respekta tokom celog susreta.

Prvi deo meča u potpunosti je pripao domaćinu, koji je na isteku 22. minuta preko Nikole Jovanovića stigao do vođstva od 1:0. Do odlaska na odmor fudbaleri Milicionara imali su šanse da stignu do ubedljivije prednosti, takvih je bilo minimum četiri, ali je realizacija bila problem.

Jedina pretnja po gol domaćina tokom prvih 45 minuta bio je slobodan udarac Puzića, kada je golman Ilić sjajno interevenisao i sačuvao svoju mrežu. Za vreme desetominutne pauze trener Omladinca, Rakić, izvršio je tri izmene, i to se ispostavilo kao odličan potez. 

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Momci odluke

 

Ušla su "dva džokera", momci koji su od malena uz Omladinac, Nikola Jokić i Uroš Trifunović, treba napomenuti da je Jokić zbog loma ruke trebao da propusti susret, ali je na sopstvenu odgovornost istrčao na teren.

Upravo je Jokić sredinom drugog dela meča pogodio iz slobodnog udarca i doneo izjedančenje na meču, 1:1 u 73. minutu. Na isteku 81. minuta na scenu je stupio drugi rezervista, Uroš Trifunović, njegov udarac iskosa pronašao je put do mreže, 2:1 za Omladinac koji je stigao do preokreta, bio je ovo Trifunovićev treći pogodak na isto toliko odigranih kola.

Nisu uspeli domaći da se oporave od dva primljena gola u kratkom vremenskom razmaku, na kraju se ispostavilo da su ih promašene šanse tokom prvih 45 minuta koštale ne samo trijumfa, već i barem jednog osvojenog boda.

Milicionar (Bogatić) - Omladinac (Bogatić) 1:2 (1:0)

Milicionar: Ilić, Zdravković, Rosić (od 82' Lukić), Marković, Misojčić, Tamburić, Gluvaković, Pantelić, Vračarević (od 67' Radovanović), Marinković, Janković (od 68' Jeftić)

Omladinac: Dukić, Vujić (od 46' U. Trifunović), Tomić, Puzić, Čolić, Jović (od 57' Biorac), Čolić (od 46' Tufegdžić), M. Ulardžić, S. Ulardžić (od 46' Ni. Jokić), Ne. Jokić (od 88' L. Trifunović), Berić

U sledećem kolu Omladinac opet gostuje, ovoga puta lideru na tabeli, sastavu Budućnosti, dok Miliconar ide na noge Bairu iz Bogatića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading