DERBI JE BIO I PROŠAO: Prepune tribine i revija golova, obeležili su duel velikih rivala – gosti stigli do bodova vrednih titule!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se potvrdilo da se „Niže lige“ i portal Republika.rs nalaze uvek u epicentru srpskih fudbalskih zbivanja.

 

Duel beogradskih večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, uvek donosi velika uzbuđenja i potpunu pažnju srpske sportske javnosti, ali ništa manje zanimljivo nije bilo i u derbi meču Podunavske okružne lige u kojem su dve prvoplasirane ekipe imale priliku da načine možda i sudbonosni korak sa osvajanju šampionskog pehara i toliko željenom plasmanu u četvti stepen nacionalnog klupskog fudbala, Zoni koja od naredne sezone menja svoj sistem takmičenja i u kojoj će umesto dosadašnje četiri grupe sa po 16 ekipa, biti svega 42 kluba podeljena u tri takmičenja.

 

 

Na popularnoj „Nepokorenoj mladosti“ u Smederevskoj Palanci, ekipa Jasenice 2017 dočekala je Mladi radnik 1940 iz Radinca. Stadion je bio popunjen gotovo do poslednjeg mesta, navijači obe ekipe u pojedinim momentima napravili su atmosferu dostojnu i južnoameričkih fanova najvažnije sporedne stvari na svetu, a na samom terenu viđeno je sve ono što derbi meč može da donese. Revija sjajnih poteza, prilika, ali i tenzija bez kojih se derbi ne može zamisliti.

Goleada je okončana trijumfom, u ovom momentu bolje ekipe. Sastav iz Radinca je slavio rezultatom 5:2 čime je stigao na korak od ostvarenja šestogodišnjih snova, povratka u Zonu Podunavsko-šumadijsku, što su gostujući simpatizeri ispratili pesmom, ali veličanstvenim vatrometom.

 

Nakon velikog podunavskog derbija prve utiske za naš portal izneo je supertalentovani Palančanin Jovan Velić

Kako je izgledala poseta „Nižih liga“ Smederevskoj Palanci, možete ekskluzivno pogledati u petak 5. aprila od 20 časova na YouTube kanalu Republika news.

 

BONUS VIDEO;

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading