ZA PRIMER SVIMA: Navijači pokreću akciju - sav prihod biće namenjen pomoći klubu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav prema klubu je nemerljiva.

ZA PRIMER SVIMA: Navijači pokreću akciju - sav prihod biće namenjen pomoći klubu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka već pet sezona u kontinuitetu takmiče se u okviru Vojvođanske lige Jug. U aktuelnoj sezoni beleže dosta dobre rezultate, ali to u ovom momentu nije dovoljno kako bi se sastav sa stadiona "Livadica" uključio u borbu za plasman u viši takmičarski rang, ali je potpuno jasno da će u godinama pred nama klub napraviti i iskorak ka povratku u vrh srpskog fudbala.

 

U ovom momentu plavo-beli imaju skor od deset pobeda, isto toliko poraza i jednog remija i sa 31 osovjenim bodom zauzimaju petu poziciju na tabeli, s tim što se mora naglasiti da trenutni lider takmičenja, Hajduk iz Divoša, ima čak 24 osvojena boda više.

Ovog proleća klub je u prvih pet prvenstvenih mečeva, nakon premijernog poraza, usledio je niz od četiri trijumfa, ali je u vikendu za nama uspešna serija prekinuta, s obzirom da je Mladost na svom stadionu poražena od novosadskog Indeksa, rezultatom 1:2.

Već u sredu 10. aprila na programu su mečevi varednog 21. kola kada će Mladost gostovati starobanovačkom Dunavu, a za naredni vikend kada će na "Livadicu" stići Radnički iz Šida, najvatrenije pristalice Mladosti pripremaju iznenađenje za sve.

Povodom onoga što se priprema navijači kluba iz Bačkog Jarka, popularni "đavoli", obratili su se javnosti saopštenjem:

- Verni navijači FK Mladost, popularni đavoli će pred početak utakmice protiv FK Radnički iz Šida, u subotu 13. aprila 2024. godine, organizovati prodaju majica sa natpisom navijačke grupe “đavoli”. Majice su posebno dizajnirane i namenjene su za sve one kojima je Mladost u srcu - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Majice se odlikuju jednostavnim ali snažnim dizajnom , izrađene su od kvalitetnog pamuka i one su više od modnog izbora - to je izraz pripadnosti i zajedništva, kao i spona između kluba i naših vernih navijača. Sav prihod od prodatih majica namenjen je za potrebe kluba. Ovim putem FK Mladost se zahvaljuje našim navijačima na ovoj akciji i ovo je pravi primer kako treba da funkcionišu klib i navijači koji ih podržavaju.

 

Gest navijača Mladosti jeste svakako za pohvalu i primer svim drugim navijačkim grupama i kao što je na početku rečeno, shodno načinu na koji se u Bačkom JArku pristupa fudbalu, plavo-beli će u dogledno vreme ponovo biti deo viših rangova srpskog klupskog fudbala.

Podsetićemo samo da je Mladost iz Bačkog Jarka u sezonama 1995/96 i 1996/97 bila čak i deo Prve B lige, tadašnjeg drugog stepena fudbala u SR Jugoslaviji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading