POBEDA KOJA DONOSI VIŠE OD TRI BODA: Ostvaren je ubedljiv trijumf nad velikim rivalom - četiri komada vredna opstanka! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada može "mnogo lakše da se diše".

POBEDA KOJA DONOSI VIŠE OD TRI BODA: Ostvaren je ubedljiv trijumf nad velikim rivalom - četiri komada vredna opstanka! (VIDEO)

Foto: FK Juhor Glavinci

U vikendu za nama u Glavincima je odigran jedan od derbija donjeg doma Zone Zapad u kojem je domaća ekipa Juhora dočekala sastav Vinogradara iz Zleginja.

 

Dve ekipe koje se bore za opstanak u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala, prikazale su zanimljivu fudbalsku predstavu u kojoj je domaći sastav pružio daleko bolju partiju i ostvario ubedljiv trijumf kojim je, barem u ovom momentu, napustio opasnu zonu.

Domaćin do prednosti stiže već u 10. minutu kada je Igor Dimitrijević sa bele tačke zatresao mrežu Milorada Radulca, da bi Veljko Pavlović u 32. minutu dupliro prednost.

I u nastavku meča viđena je slična slika na zelenom tepihu u kojoj su domaćini još dva puta pronalazili put lopti do mreže. Tridesetjednogodišnji Viktor Miladinović je pogotcima u 73. i 77. minutu stavio tačku na meč i osvajanje tri važna boda ostaju u Glavincima.

 

 

- Zona Zapad, 21. kolo:

Juhor (Glavinci) - Vinogradar (Zleginje) 4:0 (2:0)

Strelci: I. Dimitrijević 10`(11.m), V. Pavlović 32`, V. Miladinović 73`, 77`

Stadion: FK Juhor, Glavinci

Sudija: Mihajlo Pejčinović

Žuti kartoni: Z. Petković, M. Milojević (Juhor)

Juhor (Glavinci): Milutinović, V. Pavlović (Mi. Milojević), Vlajković-Tomić, Dimitrijević (Grubanović), Miladinović (Savović), Avramović, Petković, Marković, A. Pavlović (Konovalov), Bogojević, Ma. Milojević (Mijušković).

Vinogradar (Zleginje): Radulac, Mitić, Marković, Savić, Maksić (Petković), Lisinac, Zdravković, Pavlović, Vukojević (Knežević), Radojković (Miladinović), Milovanović.

Priliku za nastavak uspešne serije fudbaleri Juhora će imati već narednog vikenda kada će gostovati Slogi u Despotovcu.

Sastav iz Zleginja je u narednoj takmičarskoj rundi slobodan, a prvi naredni prvenstveni meč odigraće 21. aprila kada će gostovati u Rakitovu ekipi OFK Lugomira.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading