POTPUNI DEBAKL PARTIZANA: "Istorijska" sezona crno-belih - "samo devet lopti" je završilo u mreži!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je u 13 prvenstvenih mečeva čak 137 puta kapitulirala.

POTPUNI DEBAKL PARTIZANA: "Istorijska" sezona crno-belih - "samo devet lopti" je završilo u mreži!

Foto: FK Partizan Tomaševac

Fudbaleri Partizana iz Tomaševca zasigurno će dugo pamiti sezonu 2023/24 i takmičenje u okviru "B" lige Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, s obziom da su do sada u 13 odigranih prvenstvenih mečeva ostvarili isto toliko poraza uz čak 10.54 primljena gola po meču.

 

U okviru 13. takmičarske runde Partizan je na svom stadionu u Tomaševcu ugostio ekipu Sloge iz Jarkovca, ekipu koja se nalazi na poziciji iznad crno-belih, ali i pored navedenog doživljen je ubedljiv poraz.

Naime, fudbaleri Partizana su poraženi rezultatom 1:9, a meč je obeležio Nebojša Đurđević koji se čak četiri puta upisivao u listu strelaca. Pored njega, mrežu domaćina tresli su i Vladimir tomić, Nenad Balint, Veljko Miljević, Nemanja Žebaljan i Vanja Stojkov, dok je počasni pogodak za crno-bele delo Ilije Bugarskog u 32. minutu susreta.

Foto: FK Sloga Jerkovac

Novi debakl crno-belih

 

- "B" liga FSG Zrenjanin, 13. kolo:

Partizan (Tomaševac) - Sloga (Jerkovac) 1:9 (1:5)

Strelci: I. Bugarski 32`; N. Đurđević 10`, 17`(11.m), 43`, 89`, V. Tomić 20`, N. Balint 31`, V. Miljević 47`(11.m), N. Žebeljan 82`, V. Stojkov 84`

Stadion:FK Partizan, Tomaševac

Sudija: Danijel Davidović

Žuti karton: G. Živanov (Partizan)

Partizan (Tomaševac): M. Živanov, Jeftić, Lackov, Živojinov, Vitomirov (Šajn), Lambić, Bugarski, Romanov, Nemet, G. Živanov (Savin), Drakulić (Nataroš).

Sloga (Jerkovac): Milošević, Todorov (Žebeljan), Gligor, Dežin, Miljević, Balint, Tomić (Milošev), Đurđević, Martinkov, Stojkov, Vujović (Stojkov).

Treba napomenuti da i pored čak devet lopti u mreži, u redovima Partizana iz Tomaševca mogu biti zadovoljni ostvarenim, s obzirom da su tokom dosadašnje sezone crno-beli beležili i daleko ubedljivije poraze. Tako su u pre samo nešto više od nedelju dana poraženi od zrenjaninskog Proletera 2006 rezultatom 1:23, a od istog rivala su na startu sezone doživeli neuspeh rezultatom 0:16...

Narednog vikenda Partizan gostuje Radničkom u Sutjesci, dok će Sloga na svom terenu ugostiti Proleter iz Neuzina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading