MEČ KOJI VRAĆA VERU U FUDBAL: Kladioničarskih 7+ u Ležimiru - goleada okončana trijumfom gostiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećna premijera ni za jednu od rivala u Ležimiru nije protekla na željenom nivou, ali je prouzrokovala istinski spektakl u meču u kojem su obe ekipe tražile tri boda.

MEČ KOJI VRAĆA VERU U FUDBAL: Kladioničarskih 7+ u Ležimiru - goleada okončana trijumfom gostiju!

Foto: FK Planinac Ležimir

Gradska fudbalska liga Sremska Mitrovica i ovoga puta je pokazala da predstavlja jedno od najefikasnijih takmičenja u okviru srpskog klupskog fudbala, a čak sedam pogodaka viđeno je na stadionu u Ležimiru, gde je domaći Planinac dočekao ekipu OFK Bosuta.

 

Oba rivala su prethodnog vikenda, u prolećnoj premijeri doživela ubedljive poraze. Planinac je u Velikim Radincima poražen od ekipe Borca rezultatom 0:6, dok je OFK Bosut na veliko iznenađenje sportske javnosti poražen kod kuće od fenjeraša takmičenja, ekipe Sloge iz Zasavice rezultatom 2:6.

Shodno prethodnom ostvarenju obe ekipe su želele da poprave utisak i u tom cilju publika je od prvog zvižduka sudije Dragana Skakuna prisustvovala otvorenoj utakmici u kojoj su se gosti bolje snašli i na odmor su otišli sa dva gola prednosti. 

Igrao se 20. minut kada je nakon asistencije Žike Kovačevića, Aleksandar Drmanović izašao sam pred golmana Planinca i Nikola Gavrić je morao da vadi loptu iz mreže.

U 37. minutu Đorđe Hrček iz auta loptu baca na drugu stativu, gde je najviši u skoku bio Žika Kovačević za dupliranje prednosti.

Prava revija golova viđena je početkom drugog poluvremena. U 47. minutu Drmanović donosi tri gola prednosti OFK Bosutu, ali su se domaći igrači trgli nakon trećeg "hladnog tuša". Zaigrali su znatno angažovanije i u samo osam minut preko Lukaje  Milićevića uvode meč u potpunu neizvesnost, a treba posebno istaći pogodak Dejana Milićevića koji je sjajanim udarcem sa preko 20 metara matirao Dejana Trninića.

Pomislili su domaći igrači i navijači da je na pomolu i potpuni rezultatski preokret, ali na isteku punog sata igre Žika Kovačević pronalazi put do šesnaesterca domaćina i "bombom pod prečku" vraća gostima dva gola prednosti.

Domaćin je u 67. minutu preko Lukaje uspeo da vrati rezultatsku neizvesnost, ali snage za nešto više, ovoga puta nije bilo.

Foto: FK Planinac Ležimir

Kladioničarskih 7+ u Ležimiru

 

- GFL Sremska Mitrovica, 13. kolo:

Planinac (Ležimir) - OFK Bosut (Bosut) 3:4 (0:2)

Strelci: R. Lukaja 50`, 67`, D. Milićević 58`; A. Drmanović 20`, 47`, Ž. Kovačević 37`, 60`

Stadion: FK Planinac, Ležimir

Sudija: Dragan Skakun

Žuti karton: M. Krstić (OFK Bosut)

Planinac (Ležimir): Gavrić, Antonić (Radišić), A. Idrizi (Maričić), Lađevac, Đermanović (Mićić), Katanić, Kurešević, Milićević, Dronić (D. Idrizi), Novak, Lukaja.

OFK Bosut (Bosut): Trninić, Krstić, Dragić, Vlaisavljević, Simić, Radišić, Kovačević (Krstić), Živanović, Bešlić, Hrček (Dragić), Drmanović.

Planinac je u nastavak sezone ušao sa dva poraza i čak deset primljenih pogodaka, a priliku da popravi saldo imaće narednog vikenda kada će gostovati Slogi u Čalmi.

OFK Bosut u narednoj takmičarskoj rundi doćekuje Napredak 2021 iz Šuljama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading