FEŠTA U KOLARIMA: Za šampiona Evrope poklon, a gostima sedam lopti u mreži - lider dominira na svim poljima! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznična atmosfera u Kolarima vladala je prethodnog vikenda.

FEŠTA U KOLARIMA: Za šampiona Evrope poklon, a gostima sedam lopti u mreži - lider dominira na svim poljima! (FOTO)

Foto: FK Kolarac Kolari

Fudbaleri Kolarca iz Kolara u dosadašnjem toku šampionata u okviru Druge gradske lige Smederevo beleže sjajne rezultate i u ovom momentu su lideri šampionata sa pet bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Zeppelin 026.

 

Crveno-beli su u deset prvenstvenih mečeva zabeležili skor od devet pobeda i jednog remija, a jedini koji se mogu pohvaliti činjenicom da su u duelu protiv Kolarca ostali neporaženi, jesu upravo fudbaleri Zeppelina 026 koji su prethodnog vikenda na svom terenu odoleli velikom favoritu, odigravši nerešeno 2:2.

U vikendu za nama Kolarac je dočekao sastav Šumadinca iz Binovca i zabeležio je najubedljiviji trijumf u aktuelnoj takmičarskoj godini slavivši rezultatom 7:0, a mrežu Alekse Mijailovića redom su tresli Nikola Marković, Stefan Stojković, Dušan Stanisavljević koji je postiga ohet-trik za svega 13 minuta, kao i David Tošić koji je u samom finišu meča dva puta pronašao put lopti do protivničke mreže.

- Druga gradska liga Smederevo, 11. kolo:

Kolarac (Kolari) - Šumadinac (Binovac) 7:0 (2:0)

Strelci: N. Marković 32`, S. Stojković 40`(11.m), D. Stanisavljević 59`, 63`, 72`, D. Tošić 89`, 90+3`

Foto: FK Kolarac Kolari

Šampion Evrope Matija Dakserović sa predsednikom FK Kolarac Nemanjom Mladenovićem

 

Treba napomenuti da je uoči navedenog meča rukovodstvo kluba uručilo nagradu svom sugrađaninu Matiji Dakseroviću, MMA borcu koji je nedavno na Evropskom prvenstvu sosvojio zlatnu medalju u omladinskoj konkurenciji. Njemu je klupsku majicu uručio predsednik FK Kolarac iz Kolara Nemanja Mladenović.

Narednog vikenda ekipa Kolarca nastavlja borbu za šampionski pehar gostovanjem u smederevu gde će se sastati sa poslednjeplasiranom OFK Slavijom, dok će ekipa iz Binovca dočekati skobalj iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading