POVRATAK NA STAZE USPEHA: Derbi su obeležila tri gola i revija kartona - domaćin nakon velike borbe stigao do važnih bodova! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanov, Subotin i Stojanović vodili Titeljane do pobede i podigli navijače na noge.

POVRATAK NA STAZE USPEHA: Derbi su obeležila tri gola i revija kartona - domaćin nakon velike borbe stigao do važnih bodova! (VIDEO)

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela prethodnog vikenda u okviru Druge novosadske lige pretrpeli su prvi prolećni neuspeh na gostovanju u Gardinovcima gde su poraženi od ekipe Hajduka, rezultatom 1:3.

 

U okviru 20. takmičarskog koja plavo-beli su na svom stadionu dočekali ekipu Petra Puače iz Novog Sada i nakon velike borbe u kojoj je i glavni sudija Nikola Morača imao pune ruke posla, ostvarili su trijumf rezultatom 2:1.

Okupljeni ljubitelji fudbala na popularnom "Vašarištu" imali su priliku da tokom prvog poluvremena vide veliku borbu koja je, bez obzira što golova nije bilo, zadovoljila navijače, a u žaru borbe viđeno je čak pet javnih opomena, od kojih su tri žuta kartona pripala domaćim fudbalerima.

Opšti je utisak da je po tempu, borbenosi i zalaganju svih aktera na zelenom tepinu, utakmica sa pravom mogla da se poredi sa mnogima u znatno višim rangovima takmičenja.

Domaćin do prednosti stiže u 54. minutu utakmice kada je mrežu Đukana Đorđevića zatresao Bojan Stojanović koji je sjajno reagovao na centaršut Milana Subotina.

Igrao se 70. minut meča kada su fudbaleri iz "srpske Atine" stigli do izjednačenja. U listu strelaca se upisao Stefan Radonja, a konačan rezultat meča postavljen je šest minuta kasnije kada je gol postigao Nemanja Jovanov koji je iskoristio još jedan upotrebljiv centaršut Subotina.

 

 

- Druga novosadska liga, 20. kolo:

Titel (Titel) - Petar Puača (Novi Sad) 2:1 (0:0)

Strelci: B. Stojanović u 54. i N. Jovin u 76. minutu za Titel; S. Radonja u 70. minutu za Petra Puaču

Stadion: "Vašarište", Titel

Sudija: Nikola Morača

Žuti kartoni: N. Jovanov, B. Ružin, S. Žaković, V. Mračajac (Titel); A. Savić, M. Radišić, I. Balaš-predstavnik kluba (2), S. Radonja (Petar Puača)

Crveni karton: I. Balaš-predstavnik kluba (Petar Puača)

Titel (Titel): Major, Đaković, S. Jovanov (Cetenij), Stojanović, Subotin, Anđelković, Ružin (Smederevac), N. Jovanov, Petrović, Popović, Mračajac.

Petar Puača (Novi Sad): Đorđević, Kostić, Veličković, Zećiri, Radišić, Radonja, Nikolić, Hadja, Končarević, Bajkin (Stanić), Savić.

Nakon važnog trijumfa rukovodstvo Titela je uputilo zahvalnicu svim navijačima koji se prisustvovali važnom meču i pomogli da plavo-beli stignu do tri vredna boda kojima nastavljaju borbu za plasman u viši takmičarski rang, Prvu novosadsku ligu.

Istovremeno je istaknuto da će ekipa vredno raditi u narednom periodu kako bi što spremnij dočekala duel u Budisavi protiv domaćeg Dinama koji je na programu u nedelju 14. aprila sa početkom od 17 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading