MITROVIĆEVA ŽENA UŽIVA DOK ON BOLUJE! Na EKSKLUZIVNOM ručku sa još dve supruge fudbalera! Komentar je ironičan (FOTO)

Autor:

Sport

01.04.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opuštaju se uz brzu hranu.

MITROVIĆEVA ŽENA UŽIVA DOK ON BOLUJE! Na EKSKLUZIVNOM ručku sa još dve supruge fudbalera! Komentar je ironičan (FOTO)

Foto: instagram.com/mitrovic__kristina

Kristina i Aleksandar Mitrović

Slutilo je na još jedno veče Aleksandra Mitrovića kada je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret. Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Leto, a sa njim i Evropsko prvenstvo stiže za svega dva i po meseca, te se ovdašnja javnost ozbiljno zabrinula kada su osvanule vesti da bi, u najgorem scenariju, Mitrović mogao da odsustvuje tri do četiri meseca.

- Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom - preneo je portal "Al-Ain", a ubrzo se oglasio i Dika Stojanović koji je rekao da će centarfor danas biti podvrgnut snimanju i da će se tada više znati.

Međutim, to ne smeta njegovoj supruzi Kristini Mitrović da se opusti i uživa u društvu još dve žene fudbalera.

Republika

Foto: Instagram/ mitrovic__kristina

Instagram "stori" Kristine Mitrović

- Na ekskluzivnom ručku - stoji u objavi koju je postavila žena Zorana Tošića, Jovana Gajić, a na kojoj je još pored Kristine i supruga Sergeja Milinkovića-Savića, Natalija Ilić. Ovim opisom su ironično aludirale na to što jedu u lancu restorana brze hrane "Herfi".

Dok one uživaju u jelu i provode se, nama ostaje da grizemo nokte u iščekivanju novih vesti o Mitrovom stanju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Хендикеп

01.04.2024 10:29

Ако Митровић не буде могао да игра на европском првенству нећемо моћи да га освојимо шта можемо и друго место неће бити неуспех.