PLANIRA SE MASOVNI BOMBAŠKI NAPAD NA DAN EVROVIZIJE: Zbog učešća Izraela stižu TEŠKE PRETNJE, izraelski novinari predviđaju PAKAO!

Autor:

Zabava

14.04.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izraelskim televizijama se dosta polemiše o predstojećoj Evroviziji!

PLANIRA SE MASOVNI BOMBAŠKI NAPAD NA DAN EVROVIZIJE: Zbog učešća Izraela stižu TEŠKE PRETNJE, izraelski novinari predviđaju PAKAO!

Foto: Printscreen

Izraelski TV kanal Keshet 12 prijavio je snimljeni razgovor organizatorima događaja, kao i švedskoj policiji, koja sada istražuje pomenute navode

Prema najnovijim informacijama, islamski ekstremisti planiraju da izvrše napad na mesto održavanja Pesme Evrovizije u Švedskoj sledećeg meseca. Prema tajnim izveštajima izraelskog informativnog kanala, teroristi planiraju da bombarduju arenu u Malmeu, gradu u kojem se održava petodnevno takmičenje. Novinari su se predstavili kao britanski turisti i tvrde da su od obezbeđenja dobili upozorenje da ne prisustvuju događaju zbog pretnje eksplozije.

Foto: shutterstock

Evrovizija 2024

 


Nakon što je izraelski TV kanal Keshet 12 prijavio snimljeni razgovor organizatorima događaja i švedskoj policiji, propalestinski aktivisti su pozvali Evroviziju da zabrani Izrael zbog rata u Gazi. Očekuje se da će umetnici iz najmanje 37 zemalja nastupiti u Malme areni pred navijačima iz celog sveta.

- Ne idi tamo, ne idi tamo. Oni će ga razneti.


Iako je Evrovizija ranije zabranila Rusiju nakon invazije na Ukrajinu, dozvoljava Izraelu da se takmiči ove godine. Pesma koju će izvesti rusko-izraelska pevačica, Eden Golan, izazvala je kontroverze zbog političke neutralnosti takmičenja. Pesma je prvobitno nosila naziv "Oktobarska kiša" i bavila se terorističkim napadom Hamasa, ali je tekst pesme promenjen nakon zahteva Evrovizije.

Foto: Shutterstock

Evrovizija 2024

 


Dvojica novinara izraelskog TV kanala su posetila Malme, treći po veličini grad u Švedskoj sa 50.000 muslimanskih stanovnika. Tokom njihove posete, bili su izloženi neprijateljskim reakcijama i pretnjama od strane muslimanskih pripadnika javnosti. Takođe su se suočili sa prodavcima koji otvoreno pozivaju na uništenje Izraela.

Sinoć je portparol Evrovizije istakao da im je bezbednost učesnika i osoblja najvažnija i da ozbiljno shvataju svaku pretnju, koju prijavljuju nadležnim organima.

- Moji roditelji, oni rade tamo. Na poslu su im rekli da ne mogu da idu na posao dve nedelje, jer će možda eksplodirati - rekao je on.

- Veoma ozbiljno shvatamo bezbednost učesnika i osoblja na Pesmi Evrovizije. Svaka pretnja za koju smo obavešteni se prijavljuje nadležnim organima - istakao je on.

Nakon ovih najnovijih informacija, sve oči su uprte ka švedskoj policiji i organizatorima Pesme Evrovizije, dok se očekuje dalji razvoj situacije u vezi sa planiranim napadom na ovaj veliki muzički događaj.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading