SPEKTAKL U NAJAVI! Konor Mekgregor ponovo u oktagonu!

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UFC superzvezda zna termin i ime rivala.

SPEKTAKL U NAJAVI! Konor Mekgregor ponovo u oktagonu!

Foto: Tanjug/AP

Irska borilačka zvezda Konor Mekgregor je konačno potvrdio svoj povratak u UFC nakon gotovo tri godine pauze. Predsednik UFC organizacije, Dena Vajt, otkrio je da će se Mekgregor boriti protiv Majkla Čendlera na UFC 303, spektaklu zakazanom za 29. jun u Las Vegasu. Ovo će biti prvi put da Mekgregor uđe u oktagon od jula 2021. godine, kada je doživeo poraz od Dastina Poarijea.

Mekgregor, čije je puno ime Konor Entoni Mekgregor, jedan je od najpoznatijih i najkontroverznijih MMA boraca današnjice. Sa skorom od 22 pobede i 6 poraza, on se vraća u UFC svet spremniji nego ikad. Njegov protivnik, Majkl Čendler, ima skor od 23 pobede i 8 poraza, i ova borba definitivno obećava uzbuđenje i spektakl.

 

 


Predsednik UFC organizacije, Dena Vajt, izjavio je:

 

 

"Sve vreme govorim, dogovoriti se sa Konorom je veoma lako. On je pametan momak. U pitanju je žestoki UFC borac i takav će biti uvek."

Ove reči samo podgrejavaju iščekivanje fanova koji jedva čekaju da vide šta Mekgregor ima da pokaže u svom povratku. U prethodnom period, inače, Konor je više bio posvećen biznusu otkako je zgrnuo veliko bogatstvo u meču s Flojdom Mejvederom, te lansirao dokumentarnu emisiju, snimio film... 

Podsećamo, u noći između subote i nedelje, UFC 300 spektakl je doneo uzbuđenje i neočekivane obrte, uključujući i borbu u kojoj je Aleksandar Rakić doživeo nokaut od strane Jiržija Pročaske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading