BITKA ZA FINALE: Memorijal "Igrajmo za 16" ulazi u završnu fazu!

Autor: M. M.

Sport

09.04.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju na programu dueli četvrtfinala i polufinala

BITKA ZA FINALE: Memorijal "Igrajmo za 16" ulazi u završnu fazu!

Foto: RTS/printscreen

U nedelju 14. aprila biće poznati finalisti turnira u malom fudbalu Memorijala "Igrajmo za 16", pošto su istog dana na programu dueli četvrtfinala i polufinala.

Prethodno, utakmicama trećeg kola završena je grupna faza, a u prvom meču ekipa EKG je pobedila Master sa 3:0 i otišla dalje sa druge pozicije u Grupi A. Reportažna kola su sa ubedljivih 8:0 porazila Nesalomive i potvrdila prvo mesto u Grupi A sa maksimalnim učinkom i impresivnom gol razlikom.

Iz Grupe B u narednu fazu su se plasirale ekipe RTS Veterana i RTS Obezbeđenja, kao i ekipa Voznog parka. Veterani su sa 6:1 pobedili Vozni park, dok je Obezbeđenje nadigralo Muzičku produkciju sa 5:3.

Kada je Grupa V u pitanju, RTS Portal je kao prvoplasirani tim prošao dalje uprkos porazu od Radio Beograda od 4:2, dok su ekipe Tehnike i produkcije i Povratak otpisanih prošle dalje nakon remija rezultatom 2:2.

U prvom četvrtfinalu sastaće se ekipe RTS Portala i EKG-a, a meč počinje u 10.00 časova. Nakon toga na teren izlaze Veterani RTS i Povratak otpisanih, posle čega će biti odigrano i prvo polufinale.

Treći četvrtfinalni par koji čine Reportažna kola i Vozni par odigraće svoj meč u 12.30, nakon čega je na programu meč Obezbeđenja RTS i Tehnike i produkcije, a zatim sledi i drugo polufinale.

Takođe, završena je grupna faza veteranske i prijateljske grupe Memorijala "Igrajmo za 16", čime su dobijeni polufinalni parovi.

Veterani UVFK Beograda savladali su FK Krajišnik sa 2:1 i zakazali polufinalni susret sa ekipom Veterana Vatrogasne brigade koji su sa 4:1 pobedili FK Pola Pola

Institut Lola se pobedom od 5:0 nad Veteranima FK Crvena zvezda takođe plasirao u polufinale, gde ih očekuje duel sa ekipom IPA Beograd koja je u bila bolja od Veterana FK Partizan sa 3:1.

Prvi polufinalni duel igraju Veterani UVFK Beograda i Veterani Vatrogasne brigade u subotu 13, aprila od 9.00 časova, po čijem završetku će na teren IPA Beograd i Institul Lola. Finale je zakazano za isti dan sa početkom u 10.40.

U okviru grupe Prijatelji, odigrana su tri meča trećeg kola. JKP GSP je savladao Intelektualac sa 3:2, dok je Stari DIF nakon produžetaka pobedio Aerodrom Nikola Tesla sa 2:1. U poslednjem meču dana RT Vojvodine je savladala Žandarmeriju sa 3:2 i plasirala se u narednu fazu. U subotu 13. aprila ekipe JKP GSP, Stari DIF i RT Vojvodine odigraće međusobne mečeve kako bi odlučili o pobedniku turnira. GSP i Stari DIF će otvoriti program u 11.30, nakon čega će Difovci ostati na terenu i odmeriti snage sa RT Vojvodine koji će u poslednjem meču igrati sa GSP-om.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading