ONA JE BOMBA! Ivana Španović objavila FOTKU IZ MORA: "Dobar osećaj"! Svi gledaju njeno IZVAJANO TELO!

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se najbolja srpska atletičarka.

ONA JE BOMBA! Ivana Španović objavila FOTKU IZ MORA: "Dobar osećaj"! Svi gledaju njeno IZVAJANO TELO!

Foto: Instagram/printscreen

Ivana Vuleta

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, svakom svojom objavom na društvenim mrežama privlači veliku pažnju.

Tako je bilo i ovog puta kada je na Instagramu podelila fotografiju iz mora. Kao i nebrojeno puta dosad, Ivana je pokazala koliko vodi računa o svom telu pošto je pomenutoj fotki izgleda - savršeno. U pitanju je, očigledno, promotivan sadržaj za jednu marku kupaćih kostima, ali se većina njenih pratilaca najviše zagledala u njenu izvajanu figuru. 

Uz to imala je poruku: "Dobar osećaj".

Foto: printskrin

Španovićeva

Inače, ona se punom parom priprema za nastupajuće obaveze, a to su Olimpijske igre u Parizu. Navijači u Srbiji ogromne nade polažu u nju i njenu disciplinu skok udalj, a zlatna olimpijska medalja jedina je koja joj nedostaje u bogatoj karijeri. Poslednje u nizu odličje osvojila je na proteklom Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, kada je postavila i državni rekord skokom od 7.14 metara. Proglašena je i za sportistkinju 2023. godine od strane Olimpijskog Komiteta Srbije i prethodno je na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojila je bronzanu medalju sa preskočenih 6,91 m. Treba reći da je ona petostruka pobednica Dijamantske lige.

Podsetimo, osim zlata u Budimpešti, ogroman uspeh ostvarila je na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju, rezultatom 7.08 m, što je bio novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom.

Dana 5. marta 2017. godine osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani i postavila novi nacionalni rekord 7,24m, kao i najbolji svetski rezultat u toj sezoni i treći svih vremena u zatvorenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading