SVE PRŠTI! Pogledajte BRUTALNE vežbe Ivane Španović! Ovo mogu samo NAJVEĆI ŠAMPIONI! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.03.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka priprema se za nastavak sezone.

SVE PRŠTI! Pogledajte BRUTALNE vežbe Ivane Španović! Ovo mogu samo NAJVEĆI ŠAMPIONI! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/Ivana Spanovic

Ivana Španović

Posle razvoda sa fitnes instruktorom Markom Vuletom, maksimalno se Ivana Španović posvetila treninzima pred ono što je očekuje do kraja godine.

Najveći izazov za srpsku rekorderku u skoku udalj biće Olimpijske igre u Parizu, koje se održavaju ovog leta u francuskoj prestonici. 

Naša najbolja atletičarka maksimalno je fokusirana da se što pre vrati u formu kojom je dominirala na najvećim takmičenjima "kraljice sportova".

O tome svedoči i njen najnoviji snimak iz teretane, na kojem kao od šale radi podizanje tegova iz čučnja.

- Ponedeljak traje nedeljama - napisala je Španovićeva na društvenim mrežama i izazvala veliki broj pozitivnih komentara svojih pratilaca.

Ogroman uspeh ostvarila je na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju, rezultatom 7.08 m, što je bio novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom, kao i na Svetskom prvenstvu u Budimpešti 2023. godine osvojivši prvu zlatnu medalju za Srbiju u njenoj istoriji i to sa novim nacionalnim rekordom i najboljim rezultatom na svetu u 2023. od 7,14m.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/Ivana Spanovic

Ivana Španović na treningu u teretani

Dana 5. marta 2017. godine osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani i postavila novi nacionalni rekord 7,24m, kao i najbolji svetski rezultat u toj sezoni i treći svih vremena u zatvorenom.

U Istanbulu 2023. godine na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojila je bronzanu medalju sa preskočenih 6,91 m. Treba reći da je ona petostruka pobednica Dijamantske lige.

Ivana je ove godine od strane Olimpijskog komiteta Srbije izabrana za najbolju sportistkinju u protekloj godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading