BLISTA POSLE RAZVODA! Ivana Španović novom FOTKOM zapalila DRUŠTVENE MREŽE!

Autor:

Sport

11.03.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rekorderka uživa u slobodnim trenucima.

BLISTA POSLE RAZVODA! Ivana Španović novom FOTKOM zapalila DRUŠTVENE MREŽE!

Foto: printscreen/Instagram/Ivana Spanovic

Najbolja atletičarka Srbije i rekorderka u skoku udalj Ivana Španović odmara se pred nastavak sezone, pošto je preskočila takmičenje na Svetskom prvenstvu. 

Srpska heroina posle razvoda sa fitnes instruktorom Markom Vuletom uživa u svakom slobodnom trenutku, a kad joj vreme dozvoli podeli i fotografije sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Tako je bilo i ovog puta, gde Ivana ima armiju obožavalaca, koji su i njen poslednji stori lajkovali u velikom broju.

Naime, Španovićeva je se slikala u crnoj prelepoj haljini, gde nakratko klima glavom, kao da potvrđuje da će se vratiti na teren još bolja i uspešnija, nego što je to bilo u prethodnim sezonama.

Foto: printscreen/Instagram/Ivana Spanovic

Ivana Španović

Podsetimo, veliki uspeh Ivana je ostvarila na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju, rezultatom 7.08 m, što je bio novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom, kao i na Svetskom prvenstvu u Budimpešti 2023. godine osvojivši prvu zlatnu medalju za Srbiju u njenoj istoriji i to sa novim nacionalnim rekordom i najboljim rezultatom na svetu u 2023. od 7,14m.

Dana 5. marta 2017. godine osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani i postavila novi nacionalni rekord 7,24m, kao i najbolji svetski rezultat u toj sezoni i treći svih vremena u zatvorenom.

U Istanbulu 2023. godine na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojila je bronzanu medalju sa preskočenih 6,91 m.

Ivana je ove godine od strane Olimpijskog komiteta Srbije izabrana za najbolju sportistkinju za 2023, a najavila je učešće i na Igrama u Parizu sredinom godine gde se očekuje da u skoku udalj ponovo prigrabi medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading