"DEČAK GA TUKAO, ALI KAD SU PORASLI, STEFAN URADIO VELIKU STVAR ZA NJEGOVU DECU"! Otac u potresnoj ispovesti otkrio kakva je ljudina bio ubijeni MMA borac! "PITAM BOGA ZAŠTO"!

Autor:

Hronika

11.03.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tražio sam razlog zašto su mi ga oduzeli, ali verujte da nema. Nema duga, nema problema. Nema ko da mi kaže jednu lošu reč, priča nesrećni otac Stefana Savića.

"DEČAK GA TUKAO, ALI KAD SU PORASLI, STEFAN URADIO VELIKU STVAR ZA NJEGOVU DECU"! Otac u potresnoj ispovesti otkrio kakva je ljudina bio ubijeni MMA borac! "PITAM BOGA ZAŠTO"!

Foto: Youtube MMA savez Srbije

Roditelji MMA borca Stefana Savića, koji je brutalno ubijen u noći između 24. i 25. februara na Dorćolu, prvi put su se oglasili od tragedije i ispričali nepoznate detalje iz njegovog života, ali i kako teško doživljavaju sve ono što ih je zadesilo. Stefan je ubijen kada su mu dvojica napadača iz osvete nasred ulice na Dorćolu zaboli nož u srce i posle ga još brutalno tukli.

Nenad Savić, Stefanović otac, ispričao je za beogradske medije, kako je počeo sukob njegovog sina i njegovih ubica Vasilija Gačevića i Marka Daničića. Naime, Nenada je jedna rečenica dok je branio druga od huligana koštala života, a koja je izgovorena 2021. godine.

Njegov otac je ispričao koliko je njegov sin zapravio bio dobar čovek.

- Ja nemam potrebu da pričam kakav je bio moj sin da bi neko čuo, nasuprot, tek nakon svega ovoga ja shvatam koliko je moj Stefan zaista bio cenjen, poštovan i voljen. Kada je Stefan bio mali, u ulici u kojoj živimo je bio jedan dečak koji je njega znao da udari. Kada su porasli, taj mladić se oženio, dobio dvoje dece, ali je nažalost nastradao. Kako je iza njega ostala nedovršena kuća, Stefan je pokrenuo akciju skupljanja pomoći da se njegovoj deci stave prozori na kući kako se ne bi smrzli. Eto, takav je bio naš Stefan - kaže otac, a majka dodaje:

- Tražio sam razlog zašto su mi ga oduzeli, ali verujte da nema. Nema duga, nema problema. Nema ko da mi kaže jednu lošu reč. Ovde nema motiva, ovo je samo obest mladića koji su se i ranije iživljavali. Ovih dana se pitam koga Bog uzima i zašto, zašto baš njega. Pitao sam „zašto Bože mog sina“. Na groblju malo dobijem spokoj, malo me popusti bol, ali mi više nismo isti ljudi. Sada smo kao zombii, nekada smo se smejali, šalili, a sada samo preživljavamo. Imam 50 godina, i proletelo mi je vreme, sada, posle svega samo se nadam da će i ovaj ostatak proleteti -  kaže Nenad.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading