CELA SRBIJA BIĆE UZ NJU! Evo ko prenosi nastup Milice Gardašević u finalu Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

03.03.2024

02:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka bori se za medalju na Svetskom prvenstvu u Glazgovu.

CELA SRBIJA BIĆE UZ NJU! Evo ko prenosi nastup Milice Gardašević u finalu Svetskog prvenstva!

Foto: Starsport

Srbija je otputovala sa četiri atletičara na Svetsko prvenstvo u dvorani koje se održava u Glazgovu. Među njima se istakla Milica Gardašević, koja će se takmičiti u skoku udalj.

Nakon uspešnih nastupa u Azerbejdžanu i Španiji, gde je osvojila prvo mesto, očekivanja su visoka i za Miličin nastup u Glazgovu.

Milica Gardašević će na borilište izaći od 20 časova i 15 minuta, kada će kročiti na stazu i pokušati da ponovi uspeh iz prethodnih takmičenja. Ova mlada atletičarka je već privukla pažnju javnosti svojim impresivnim rezultatima, a sada je prilika da pokaže svoj talenat i na Svetskom prvenstvu.

Foto: SAS

Milica Gardašević

Direktan TV prenos njenog nastupa možete pratiti na RTS-u, pružajući podršku našoj atletičarki u njenom pohodu na svetski vrh.

Ovo takmičenje predstavlja priliku za srpske atletičare da pokažu svoje umeće i ostvare zapažene rezultate. Angelina Topić je u takmičenje skoka uvis već završila na petom mestu, dok Elzan Bibić nije stigao do finala. Sada je red na Milici Gardašević da pokaže svoje skakačko umeće i ostvari novi sjajan rezultat.

Podsetimo, ona je nedavno osvojila Zlatnu ligu, skokom u trećoj seriji od 6,64 metra. Sada je čeka još veći izazov na šampionatu sveta u Glazgovu.

Srbija sa nestrpljenjem iščekuje njen nastup, pružajući podršku svim našim atletičarima na putu ka sportskim dostignućima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading