IVANA TRENIRA, A FANOVI ODLEPILI? Španovićeva OSTAVILA poruku na DRUŠTVENIM MREŽAMA! Internet se USIJAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.03.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka želi zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

IVANA TRENIRA, A FANOVI ODLEPILI? Španovićeva OSTAVILA poruku na DRUŠTVENIM MREŽAMA! Internet se USIJAO! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Za Ivanu Španović ne postoje prepreke! Svaku je do sada u karijeri savladala uspešno, što joj je više puta donelo razloge za radovanje.

Srpska rekorderka vredno radi u iščekivanju najvećeg sportskog planetarnog takmičenja, Olimpijskih igara u Parizu ovog leta, gde želi da osvoji još jednu u nizu zlatnih medalja.

Tokom dana Španovićeva, koja se nedavno razvela od Marka Vulete, ostavila je zanimljivu poruku na društvenim mrežama, a sada je to učinila još jednom.

Naime, za vreme treninga, dok je kao od šale preskakala prepone, pokazavši da se nalazi u vrhunskoj formi, Ivana je na objavljenom snimku napisala sledeće:

- Ne kladim se, osim ako nije na meni - oglasila se Ivana Španović, ostavivši mnoge pratioce u čudu.

Ona je svojim fanovima omogućila da pogledaju kako izgleda deo njenih treninga, što je naišlo na veliki broj pozitivnih komentara.

Podsetimo, osim zlata u Budimpešti, ogroman uspeh Ivana je ostvarila na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju, rezultatom 7.08 m, što je bio novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom.

Dana 5. marta 2017. godine osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani i postavila novi nacionalni rekord 7,24m, kao i najbolji svetski rezultat u toj sezoni i treći svih vremena u zatvorenom.

U Istanbulu 2023. godine na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojila je bronzanu medalju sa preskočenih 6,91 m. Treba reći da je ona petostruka pobednica Dijamantske lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading