IVANA ŠPANOVIĆ OTKRILA! Evo koji je MOTO INSPIRIŠE posle razvoda!

Autor:

Sport

26.03.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka nedavno se rastala sa fitnes instruktorom Markom Vuletom.

IVANA ŠPANOVIĆ OTKRILA! Evo koji je MOTO INSPIRIŠE posle razvoda!

Foto: Starsport

Posle njihovog rastanka, Marko je odlučio da otputuje u Emirate i napusti stan u Novom Sadu, u kome su zajedno živeli.

U međuvremenu, Ivana Španović je posle osvajanja zlatne medalje na proteklom Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, kada je postavila i državni rekord skokom od 7.14 metara, osvojivši svoje prvo najsjajnije odličje na šampionatima sveta na otvorenom, proglašena i za sportistkinju 2023. godine, od strane Olimpijskog Komiteta Srbije.

Laskavo priznanje samo ju je dodatno motivisalo da nastavi u istom ritmu, sa pripremama za najveći planetarni događaj, Olimpijske igre, koje će se ovog leta održati u Parizu.

Španovićeva uveliko radi na sticanju fizičke pripreme, o čemu smo već pisali, njeni treninzi u teretani su maksimalno naporni, ali ujedno stigne da se odmori i pročita neku literaturu.

Foto: prinstcreen/instagram.com

poruka Ivane Španović

Tako je srpska rekorderka u skoku udalj pokazala koji joj je, ujedno, životni moto, posle rastanka s Vuletom, što je potvrdila na društvenim mrežama:

- Ovo je moje vreme, obećala sam da neću zakasniti - ostavila je Ivana Španović poruku na Instagramu, što je naišlo na veliki broj lajkova i komentara podrške.

Podsetimo, osim zlata u Budimpešti, ogroman uspeh ostvarila je na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju, rezultatom 7.08 m, što je bio novi nacionalni rekord Srbije na otvorenom.

Dana 5. marta 2017. godine osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani i postavila novi nacionalni rekord 7,24m, kao i najbolji svetski rezultat u toj sezoni i treći svih vremena u zatvorenom.

U Istanbulu 2023. godine na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojila je bronzanu medalju sa preskočenih 6,91 m. Treba reći da je ona petostruka pobednica Dijamantske lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading