"OZBILJNO BOLESNE I DUBOKO POREMEĆENE OSOBE MISLE DA JE OVO POLITIKA" Brnabić objavila Vučićevu umrlicu koja se širi mrežama, sramno šta rade! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.03.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovaj sramni potez reagovala je Ana Brnabić

"OZBILJNO BOLESNE I DUBOKO POREMEĆENE OSOBE MISLE DA JE OVO POLITIKA" Brnabić objavila Vučićevu umrlicu koja se širi mrežama, sramno šta rade! (FOTO)

Foto: printscreen/twitter/@anabrnabic

Ana Brnabić reagovaa je jutros na društvenoj mreži "X" zbog toga što su Mladenovcu objavljene umrlice predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi da je neko objavio umrlicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Na ovaj sramni potez reagovala je Ana Brnabić. Ona je na društvenoj mreži "X" napisala: 

 

 

- Ozbiljno bolesne i duboko poremećene osobe koje ovo rade i misle da je to politika, dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna. Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom, jer ovo niti je šala, niti je zabavno, već je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavlja jasnu i nedvosmislenu pretnju po život. Ovo, i baš ništa drugo, je rezultat politike Đilasove "Srbije protiv nasilja" i mi ćemo se protiv ovoga boriti svakog minuta, svakog sata, svakog dana, zauvek. Uvek uz  @avucic i njegovu porodicu - piše premijerka.

- Ozbiljno bolesne i duboko poremećene osobe koje ovo rade i misle da je to politika, dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna. Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom, jer ovo niti je šala, niti je zabavno, već je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavlja jasnu i nedvosmislenu pretnju po život @predsednikrs @avucic . Ovo, i baš ništa drugo, je rezultat politike Đilasove "Srbije protiv nasilja" i mi ćemo se protiv ovoga boriti svakog minuta, svakog sata, svakog dana, zauvek. Uvek uz @avucic i njegovu porodicu - dodaje.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading