SRBIN NAJBOLJI STRELAC U MLS! Bivši napadač Zvezde DOMINIRA u Americi!

Autor:

Sport

14.04.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno igra mladi fudbaler.

SRBIN NAJBOLJI STRELAC U MLS! Bivši napadač Zvezde DOMINIRA u Americi!

Foto: Tanjug/AP

Joveljić

Srpski fudbaler Dejan Joveljić nastavlja da dominira u MLS ligi, postigavši gol u pobedi Los Anđeles Galaksija nad ekipom Vankuvera rezultatom 3:1. Ovaj gol predstavlja Joveljićev šesti pogodak u toku ove sezone, čime je potvrdio svoju izuzetnu golgetersku formu. Nakon dva meča bez pogotka, bivši igrač Crvene zvezde je u 56. minutu postigao gol kojim je doveo svoju ekipu u vođstvo. 


Spektakularan povratak u golgetersku formu

Nakon kratkog perioda bez postignutog gola, Dejan Joveljić je demonstrirao svoju izuzetnu kvalitetu i odlučnost, postigavši gol koji je značajno doprineo pobedi Los Anđeles Galaksija. Samim pogotkom došao je na vrh liste strelaca, a tamo se već nalazilo četiri fudbalera koji dele tu poziciju. Naime, Joveljić je sa šest postignutih golova najbolji strelac MLS zajedno sa Bentekeom, Arangom, Suarezom i Morganom.

 


Galaksiju pobeda, Joveljić u centru pažnje

Los Anđeles Galaksi su ostvarili četvrtu pobedu u sezoni, zauzimajući vodeću poziciju u Zapadnoj konferenciji sa 15 bodova, dva više od ekipe Vankuvera, koja ima meč manje. 
Galaksiji tri boda zahvaljujući Joveljićevom pogotku

Pobedu Los Anđeles Galaksija obezbedili su golovima Brajan Vajt, Džozef Peintsil i Dijego Fagundez. Međutim, Joveljićev pogodak u 56. minutu je bio prekretnica meča, obezbeđujući njegovom timu značajnu prednost i doprinoseći konačnom trijumfu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading