MINI DERBI ZA KRAJ SUPERLIGE! PARTIZAN TRI GODINE NIJE SLAVIO NA BANOVOM BRDU! Zvezda ima mnogo lakši posao!

Autor:

Sport

14.04.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas bogat fudbalski dan.

MINI DERBI ZA KRAJ SUPERLIGE! PARTIZAN TRI GODINE NIJE SLAVIO NA BANOVOM BRDU! Zvezda ima mnogo lakši posao!

Foto: star sport

Fudbalski spektakl u poslednjem kolu Superlige Srbije

Ljubitelji domaćeg fudbala imaju razloga za radovanje jer ih očekuje uzbudljiv fudbalski dan u nedelju. Finalno 30. kolo domaćeg šampionata donosi neizvesne utakmice i mini derbi na Banovom brdu.

Mini derbi na Banovom brdu: Čukarički dočekuje Partizan


Od 19:15 večeras nas očekuje uzbudljiv susret između Čukaričkog i Partizana. Partizan će imati priliku da pokaže svoje fudbalsko umeće protiv domaćeg tima na Banovom brdu gde nije slavio tri godine, a ni pre togda se nije baš proslavljao na istom mestu, te će sigurno biti uzbudljivo videti mogu li da prekinu loš niz.
Republika

Foto: Starsport

FK Čukarički


Crvena zvezda brani prednost protiv Železničara
Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Železničar iz Pančeva u još jednoj utakmici koja će privući pažnju navijača širom Srbije. Crveno-beli protiv Pančevaca imaju priliku da pokažu svoju dominaciju na terenu i da se još jednom dokažu kao neprikosnoveni tim Superlige, te zadrže +4 u odnosu na večitog rivala.

Derbi u Novom Sadu: Vojvodina protiv TSC-a na "Karađorđu"
Osim večitih rivala, Vojvodina će se suočiti sa TSC-om na svom terenu u Novom Sadu, pružajući navijačima još jedan uzbudljiv fudbalski spektakl. 

Napredak u dobroj prilici da se popne za poziciju
Fudbaleri Napretka, koji su obezbedili plasman u plej-of takmičenja, dočekaće fenjeraša Radnik iz Surdulice i pokušati da se popenju na sedmo mesto, iznad lučanske Mladosti.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading