DULJAJ OTKRIO KAKVA JE SITUACIJA SA SALDANJOM: Evo hoće li biti na terenu protiv Čukaričkog!

Autor:

Sport

13.04.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svi su u trenažnom procesu"

DULJAJ OTKRIO KAKVA JE SITUACIJA SA SALDANJOM: Evo hoće li biti na terenu protiv Čukaričkog!

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Mateus Saldanja

Fudbaleri Partizana zatvoriće regularni deo sezone u Superligi Srbije sutra utakmicom protiv Čukaričkog na Banovom brdu od 19:15 časova.

Trener crno-belih Igor Duljaj govorio je pred meč.

- Mi gledamo kao i na svaku prethodnu utakmicu, meč koji donosi iili odnosi bodove. Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri boda. Oni su izuzetno opasni posle prekida, imaju odlične izvođače, skakače, na to moramo obratiti pažnju. Nadam se da će teren biti u dobrom stanju i verujem da ukoliko tako bude navijači će otići zadovoljni sa stadiona, počeo je Duljaj.

Potom je još jednom pohvalio tim sa Banovog brda.

- Oni su u poslednjih koliko godina rasli, to su pokazali i u duelima sa Parizanom i Zvezdom, radi se o ozbiljnoj ekipi koja zna da igra fudbal. Svima mogu predstavljati problem. Neće biti lako ostvariti cilj i osvojiti tri boda, dodao je šef struke crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Otkrio je kakva je situacija sa Saldanjom.

- Svi su u trenažnom procesu, trenirao je Saldanja poslednja dva treninga sa ekipom, razmisliću šta je najbolje posle večerašnjeg treninga i da li će biti u rotaciji. Ne smemo da zaboravimo da imamo igrače sa dva, tri kartona jer nas posle ove utakmice očekuju neke važne. Biće par promena, ne mnogo zato što nije baš prijatno ako menjate dosta, rekao je Duljaj, a potom završio sa izjavom da ga ne zanima ništa osim sledećeg kola:

- Mi imamo pritisak, ko god je u Partizanu radi i igra pod pritiskom, ali ta utakmica je toliko daleko, da u ovom trenutku ne razmišljamo o tome. Fokus je sutrašnja, niti me interesuje žreb niti sledeće kolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading