POLICAJKA STALA ISPRED NAPADAČA I REKLA MU TRI REČI, A ONDA GA JE UBILA JEDNIM METKOM! Nove jezive informacije iz Sidneja: Ubadao ljude sa NOŽEM OD 15 CENTIMETARA! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.04.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratila ga je kroz centar dok se konačno nije našla licem u lice s njim.

POLICAJKA STALA ISPRED NAPADAČA I REKLA MU TRI REČI, A ONDA GA JE UBILA JEDNIM METKOM! Nove jezive informacije iz Sidneja: Ubadao ljude sa NOŽEM OD 15 CENTIMETARA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Policajka se u trenutku napada nalazila u tržnom centru Vestfild u Sidneju i odlučila da se sama obračuna sa napadačem, koji je napadao ljude nožem sa oštricom od 15 cm.

Napadač je nožem izbo devet osoba, uključujući ženu i njenu devetomesečnu bebu, u tržnom centru u Sidneju. Pet mrtvih, a mnogi su povređeni.

U trenutku napada u centru se nalazila i neimenovana policajka, koja je odlučila da sama zaustavi napadača.

Pratila ga je kroz centar dok se konačno nije našla licem u lice s njim.

Vlasnik kafića Majkl Dankli je video kada je policajka otklonila pretnju. Rekla mu je da ispusti nož sa oštricom od 15 cm ('drop the knife'), a on je onda bacio na nju. Ubila ga je jednim metkom u grudi.

- Dovedena je u situaciju da je morala tako da reaguje. Uradila je to veoma mirno, fantastična je - rekao je Dankli.

 

 

Heroji napada u Sidneju

Ovaj čovek je pravi superheroj. Spasio je stotine života blokirajući napadača koji je već povredio više ljudi u tržnom centru Vestfield Bondi Junction - postavljen je pored video snimka na Iks-u koji prikazuje čoveka kako stoji na vrhu pokretnih stepenica kako bi sprečio pomahnitalog napadača da se popne na viši sprat tržnog centra u Sidneju.

Identitet hrabrog čoveka još nije otkriven. Na snimku se vidi kako zamahuje nekom vrstom stalka u rukama prema napadaču kako bi ga odvratio od prilaska drugim mušterijama.

Na drugom snimku iz tržnog centra vidi se još jedan muškarac koji je takođe stao ispred napadača, što je porodici sa decom, koja se nalazila u njegovoj neposrednoj blizini, dalo dovoljno vremena da pobegne i spase se. S obzirom na to da hrabri čovek nije hteo da odstupi, napadač se na kraju predomislio i krenuo dalje u drugom pravcu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading