IGOR DULJAJ ISKREN POSLE MEČA SA PAZARCIMA: "Dres Partizana je izuzetno TEŽAK, nema kod nas NIŠTA SPOKOJNO"!

Autor:

Sport

07.04.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ništa nije gotovo dok ne bude gotovo", naglašava strateg Partizana.

IGOR DULJAJ ISKREN POSLE MEČA SA PAZARCIMA: "Dres Partizana je izuzetno TEŽAK, nema kod nas NIŠTA SPOKOJNO"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu Novi Pazar u 29. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:0. Imali smo prilke da gledamo uzbudljivu utakmicu u Humskoj sa puno prilika, ali crno-beli su se pokazali kao kompetentniji rival, i na kraju izvojevali zlata vrednu pobedu koja ih drži u trci za prvu poziciju. 

Golove za crno-bele postigli su Ksander Severina (35') i Denil Kastiljo (56'). 

Posle meča, za medije je govorio strateg Partizana, Igor Duljaj. 

- Bilo je manje stresa nego ranije. Videli ste da smo odlično ušli u utakmicu, imali smo nekoliko izglednih prilika, ali nismo uspeli da postignemo gol. Bilo je važno da uz korektnu igru osvojimo tri boda. Ono što smo planirali, to smo ostvarili. Osvojili smo bodove, bez povreda, bez primljenog gola. Malo smo razmišljali i o sredi i utakmici u Kupu -  rekao je Duljaj posle meča.

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Pričao je trener Partizana malo i o individualnim izdanjima pulena. Denil Kastiljo je dobio ovacije zbog sjajnog gola.

- Kada smo ga gledali znali smo o kakvom se kvalitetu radi. On napreduje iz dana u dan, u čemu mu pomažu rad u Partizanu i njegovi saigrači. Raduje i gol Severine, koji je malo nervirao publiku u poslednje vreme. Važno je da verujete u igrača, da mu dajete podršku i da on oseća da to - naglasio je nekadašnji fudbaler Šahtjora. 

Pohvale su dobili i Zahid i povratnik u prvu postavu Kanute.

- Zahid je odradio odličan posao, kao i Goh, koji je nenormalno mnogo trčao, otvarao dosta prostora saigračima. Kanute se vratio posle dužeg vremena i s obzirom na tu pauzu danas je bio solidan. Nije gubio mnogo lopti kao u prethodnom periodu - istakao je Duljaj. 

Osvrnuli su se u Humskoj ponovo na pobednički gol Aranđela Stojkovića protiv Voždovca u 92. minutu.

- Rekao sam da nam je bio potreban takav jedan gol, da pokažemo da smo i dalje tu, da imamo karakter. Da ova crno-bela družina, iako nekada dosta nervira i navijače i mene, uvek daje maksimum i ne smemo da joj zameramo - rekao je strateg crno-belih. 

S obzirom na to Partizan ima deset bodova više od TSC-a, čini se da može malo rasterećenije da čeka plej-of.

- Dres Partizana je izuzetno težak, nema kod nas ništa spokojno. Pre nego što smo počeli sezonu rekao sam da želimo evropsku kartu. Ništa nije gotovo dok ne bude gotovo. I dok imamo jedan broj igrača koji imaju neveliki broj godina i imaju svoju vrednost, ovaj tim sutra ima šta da ponudi na tržištu - dovršio je Igor Duljaj. 

Partizan sada zauzima drugu poziciju u prvenstvu sa 70 poena , dok se ekipa i Sandžaka nalazi na devetom mestu sa 35 bodova. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading