PARTIZAN DOČEKUJE "SVOJE" PAZARCE: "Odmetnik" se VRAĆA u Humsku!

Autor:

Sport

07.04.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se borba na domaćoj sceni.

PARTIZAN DOČEKUJE "SVOJE" PAZARCE: "Odmetnik" se VRAĆA u Humsku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana dočekaće večeras od 20.00 časova u Humskoj Novi Pazar u meču 29. kola Superlige Srbije.

Utakmicu na JNA će najpre obeležiti povratak bivših igrača crno-belih: Adema Ljajića, Marka Šćepovića i Sejduba Sume. Prošlo je dugo vremena od kako su prvih dvojica pomenutih igrali za "parni valjak". Ljajić je otišao pre 14 godina, a upravo tada je u Humsku stigao Šćepović koji se zadržao tri godine.

Sejduba Suma, sveži Srbin, ipak ima nešto drugačiju priču i neslavniji kraj mandata u Partizanu. Gvinejac se našao u blagom sukobu sa tadašnjim šefom struke Aleksandrom Stanojevićem koji ga je kasnije i kritikovao pred medijima zbog kršenja disciplinskih mera, što je rezultiralo Suminim nezadovoljstvom i raskidom ugovora.

Republika

Foto: Starsport

Suma u Partizanu

Crno-belima bodovi trebaju kao "ozeblo sunce", s obzirom na to da večiti rival ima četiri više na svom saldu, a plej-of počinje za dva kola. Što se tiče Pazaraca, nakon sjajnog prvog dela sezone, sada im pozicija koja vodi u doigravanje u gornjem delu tabele visi o koncu i izmiče za tri boda, pa je sigurno da se neće lako predati.

Trener crno-belih Igor Duljaj izneo je utiske pred ovaj susret i prokomentarisao rivala.

Za nas je svaka utakmica derbi, bez obzira na ime protivnika, jer svaka utakmica može da nam donese ili odnese bodove. Ulazimo sa malo više optimizma, posle pobede na onaj način protiv Voždovca. Pokazali smo tada karakter, nismo se predali kad je bilo teško i osvojili smo tri boda. Dočekujemo ovu utakmicu u pozitivnom svetlu. U Pazaru ima dobrih igrača, koji su bili u Partizanu. Tu su Suma, Ljajić, Momčilović...ekipa koja se bori za plej-of, bori se za ciljeve, ali naš zadatak je da osvojimo tri boda. Ima Pazar i novog trenera, to uvek može ekipi da bude podstrek, rekao je Duljaj.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading