ZVEZDA NA GOSTOVANJU RADNIKU KOJI JE UMEO DA JOJ ZADA VELIKE PROBLEME: Ima li Partizan čemu da se nada?

Autor:

Sport

07.04.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se borba na domaćoj sceni.

ZVEZDA NA GOSTOVANJU RADNIKU KOJI JE UMEO DA JOJ ZADA VELIKE PROBLEME: Ima li Partizan čemu da se nada?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 16 časova gostuju Radniku u Surdulici u okviru pretposlednjeg 29. kola domaćeg šampionata.

Trenutno stanje na tabeli kaže - crveno-beli prvi, Radnik poslednji, tako da, na papiru, Milojević i ekipa ne bi smeli da imaju nikakvih problema da upišu pobedu. Ipak, gledajući blisku prošlost, Surduličani su umeli da zadaju ozbiljnih problema Zvezdi. Naime, u sezoni 2021/22, kada su crveno-beli bili primorani da jure Partizan na čelu tabele, za to je najviše kriv bio upravo tim sa juga Srbije koji je u dva međusobna duela sa timom koji je tada predvodio Dejan Stanković osvojio čak četiri poena, pobedivši u Surdulici i remiziravši na Marakani.

Ipak, od tada je Zvezda slavila tri puta, od čega i jednom ranije ove sezone sa 3:1.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda i Radnik u Surdulici

Trener crveno-belih Vladan Milojević upravo zbog toga poziva na oprez, uprkos trenutnom stanju na tabeli.

Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - počeo je Milojević.

Posle ovog kola, crveno-beli igraju protiv Železničara i time zatvaraju priču kada je u pitanju regularni deo šampionata. Ukoliko slave na jednom od ova dva meča obezbediće pol-poziciju pred plej-of, dok će se Radnik gotovo sigurno preseliti iz Superlige Srbije u rang ispod.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading