PARTIZAN SE POJAČAO: Igor Duljaj dobio nikad lepše vesti PRED 173. VEČITI DERBI

Autor:

Sport

12.04.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler se odmah pridružio treninzima, biće speman za duel sa Crvenom zvezdom.

PARTIZAN SE POJAČAO: Igor Duljaj dobio nikad lepše vesti PRED 173. VEČITI DERBI

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan još jači ulazi u nastavak sezone! Crno-beli u nedelju gostuju Čukaričkom u poslednjem 30. kolu ligaškog dela Superlige, a ono što hrabri pred nastavak šampionske trke sa Crvenom zvezdom je još jedan igrač u rotaciji. Naime, Igor Duljaj od danas ima još jednog fudbalera na ekipnim treninzima - Mateusa Saldanju.

- Saldanja je danas odradio prvi trening sa nama. Ozdravio je. On dosta donosi ekipi, kvalitetan je napadač koji zna da reši u trenucima kada je teško - rekao je Bojan Kovačević u Partizanovom podkastu.

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Iako je Brazilac počeo da radi sa saigračima, ostaje pitanje da li će biti spreman za utakmicu protiv Čukaričkog, dok je gotovo izvesno da će se naći u konkurenciji za izazove u plej-ofu od kojih je prvi večiti derbi.

Podsetimo, Saldanja se povredio protiv IMT, a poslednje minute u igri zabeležio je u prethodnom večitom derbiju posle kojeg je počeo proces zalečenja povređene tetive. Pregledi koje je obavio fudbaler crno-belih potvrdili su uspešno zaceljenje, pa će Igor Duljaj uskoro imati dragocenu opciju u rotaciji.

Inače, Partizan je u odsustvu svog najboljeg strelca izgubio meč od Napretka u Humskoj, dok su odigrali nerešeno 1:1 u Lučanima protiv Mladosti, pa su tako izabranici Igora Duljaja ispustili prednost u šampionskoj trci pred plej-of i zaostaju četiri boda za Crvenom zvezdom. U odsustvu Saldanje, svoju priliku je odlično iskoristio Samed Baždar, koji je dobrim partijama i golovima zaradio poverenje i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, ali se izostanak Brazilca izuzetno osetio u igri crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading