NISAM SPAVALA DO PET UJUTRU ZBOG OVOGA: Dobila poklon od obožavaoca, sva se skamenila od straha (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Srbije doživela jezivu situaciju zbog objave na društvenim mrežama!

NISAM SPAVALA DO PET UJUTRU ZBOG OVOGA: Dobila poklon od obožavaoca, sva se skamenila od straha (VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik Tok/savrseno

Društvene mreže su postale neizostavan deo svakodnevnog života, posebno mladih ljudi koji ih koriste kako bi podelili svoje trenutke, emocije i događaje s drugima. Međutim, nedavni događaji doveli su jednu mladu devojku iz Srbije do saznanja da društvene mreže nisu uvek sigurno mesto za iznošenje privatnih informacija. Marija, koja je nedavno doživela neprijatno iskustvo, odlučila je da podeli svoju priču kako bi upozorila druge na potencijalne opasnosti.

Upozorenje o zaštiti privatnosti

Marija je istakla važnost razmišljanja pre objavljivanja privatnih informacija na društvenim mrežama, posebno kada je reč o lokacijama gde se osoba trenutno nalazi. Njeno iskustvo uključuje nekoliko neugodnih situacija, poput krađe retrovizora sa njenog automobila, oštećenja vozila, kao i jezivog poklona koji je dobila, što ju je navelo da se zapita o sigurnosti svojih privatnih podataka na internetu.

Neprijatno iznenađenje ispred kuće

Jedan od događaja koji je najviše uznemirio je kada je Marija doživela neprijatno iznenađenje koje je zatekla na svom automobilu parkiranom ispred kuće. Dobila je katanac bez ikakvog ključa, što ju je uznemirilo i dovelo do straha da je njen automobil možda bio meta nečijih zlonamernih radnji. Osim toga, dobila je i knjigu sa jezivim nazivom, što je dodatno doprinelo osećaju nelagode i nesigurnosti, prenosi "Espreso".

Odlučila je da više neće objavljivati informacije koje bi mogle otkriti njen trenutni položaj, shvatajući da je otkrivanje ličnih podataka putem društvenih mreža moglo dovesti do neprijatnih i opasnih situacija. Njen apel drugima je da budu oprezniji i da dobro razmisle pre nego što podele lične informacije na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading