DULJAJ PRIZNAO DA SE PLAŠIO VOŽDOVCA: Evo i zašto!

Autor:

Sport

10.04.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u Humskoj.

DULJAJ PRIZNAO DA SE PLAŠIO VOŽDOVCA: Evo i zašto!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije savladavši Voždovac uz dosta muke na domaćem terenu posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:3), nakon što je regularni deo završen nerešeno - 1:1.

Apsolutni heroj podviga crno-belih bio je čuvar mreže Aleksandar Jovanović koji je odbranio čak TRI penala na meču i tako odveo svoj tim korak bliže jednom od dva cilja.

Trener crno-belih Igor Duljaj otkrio je da je bio izuzetno zabrinut iz jednog razloga:

- Čestitke za sve aktere utakmice i one koji su igrali i one koji su došli po ovom teškom vremenu da gledaju. Odigrali smo kvalitetno, posebno u prvom poluvremenu, gde smo kontrolisali loptu, imali neke šanse, u drugom smo nastavili u istom ritmu, ali smo se opustili i stigla nas je kazna. Pribojavao sam se penala, jer kroz karijeru igračku nisam imao puno sreće kod penala. U svakom slučaju ono što se pamti je da prolazimo u naredno kolo. Želim da mladi kolega nastavi ovako, da kroz plej-of obezbedi svoju poziciju i da se vidimo i sledeće sezone.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Voždovac

Sa druge strane, trener Voždovca prezadovoljan je što je ekipa uspela da izbori penale.

- Pa negde iz mom utakmicu, prvo poluvreme smo bili dalje od pritiska, u drugom je bilo mnogo bolje, iz toga smo imali neke mnogo bolje šanse, uspeli smo da postignemo gol, došli do penala. Da smo sada mogli da vratimo vreme, to bismo odabrali. Partizanu mnogo sreće i želim im sreću daljem toku takmičenja - rekao je Nikola Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading