DIRLJIVO I EMOTIVNO! Princ Vilijam se napokon oglasio povodom bolesti princeze od Velsa i iznenadio javnost!

Autor:

Svet

10.04.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam se oglasio nakon saopštenja princeze od Velsa o bolesti

DIRLJIVO I EMOTIVNO! Princ Vilijam se napokon oglasio povodom bolesti princeze od Velsa i iznenadio javnost!

Foto: Tanjug AP


Nakon što je princeza od Velsa, Kejt Midlton, priznala javnosti da boluje od teške bolesti, njen suprug, princ Vilijam, se prvi put obratio medijima. Njih dvoje su na zajedničkom Instagram profilu podelili poruku koju su mnogi protumačili kao njegovo prvo javno obraćanje. Poruka je upućena engleskoj fudbalerki Rejčel Dejli, koja je objavila da više neće igrati za reprezentaciju svoje zemlje, ističući da je to bila teška odluka, s obzirom da je nosila dres celog života.

Podrška kroz sport

Princ Vilijam i Kejt Midlton su poznati zaljubljenici u sport, a javnost se seća kako je princ ranije javno bodrio fudbalerke Engleske na važnim takmičenjima, čak i sa svojom ćerkom Šarlot. Ova poruka podrške Rejčel Dejli dobija poseban značaj u svetlu trenutnog lečenja princeze od Velsa.

Republika

Foto: instagram

 

 


Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati, ali je očigledno da porodica od Velsa, i pored teških trenutaka, pronalazi načine da pruži podršku i da ostanu aktivni u javnom životu.


Iako se radi o zajedničkom Instagram profilu, mediji su ovu poruku protumačili kao prvo javno obraćanje princa Vilijama, s obzirom na trenutnu situaciju sa lečenjem princeze Kejt Midlton. Očigledno je da javnost željno iščekuje svaku vest i gest podrške vezanu za ovaj poznati par.

U ovom trenutku, svaka poruka i gest podrške dobija posebno značenje, a princ Vilijam je jasno stavio do znanja da je tu da pruži podršku svojoj supruzi i da stoji uz nju u ovim teškim trenucima.


Ova poruka princa Vilijama je izazvala brojne reakcije javnosti, koja prati svaki korak ove poznate porodice. S obzirom na trenutnu situaciju, javnost se oseća bliskom sa porodicom od Velsa i prati svaku vest vezanu za zdravstveno stanje princeze Kejt Midlton.

Nastavićemo da pratimo dalji razvoj događaja i reakcije javnosti, dok porodica od Velsa nastavlja da se suočava sa izazovima koji su pred njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading