PARTIZAN DA DIGNE SPOMENIK JOVANOVIĆU! Pogledajte ČAK TRI penala koja je odbranio golman crno-belih u Kupu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutni heroj u Humskoj.

PARTIZAN DA DIGNE SPOMENIK JOVANOVIĆU! Pogledajte ČAK TRI penala koja je odbranio golman crno-belih u Kupu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije savladavši Voždovac uz dosta muke na domaćem terenu posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:3), nakon što je regularni deo završen nerešeno - 1:1.

Apsolutni heroj podviga crno-belih bio je čuvar mreže Aleksandar Jovanović koji je odbranio čak TRI penala na meču! Da, dobro ste čuli.

Prvobitno i najvažnije je u 70. minutu zaustavio udarac Flemingsa sa bele tačke nakon što je Nikolić skrivio jedanaesterac.

Tako je odložio ono što je ipak bilo neizbežno danas, a to je da "zmajevi" dođu do izjednačenja. To se dogodilo u 89. minutu, na samom kraju duela kada je Pirgić hirurški preciznim udarce ostavio golmana domaće ekipe bez ikakve šanse.

 

Ipak, revanširao se Jovanovć za to u penal seriji. Fenomenalni golman Partizana je već u prvoj seriji zaustavio udarac Neškoviću i tako olakšao svim pristalicama na stadionu u Humskoj dalji tok izvođenja. Svi izvođači crno-belih sa bele tačke bili su precizni, da bi u poslednjoj seriji fenomenalni Jovanović odbranio udarac pomenutom strelcu jedinog pogotka za Voždovac - Pirgiću i tako doveo Duljajevu ekipu korak bliže jednom od ciljeva ove sezone. Definitivno je uprava dovođenjem njega uradila jedan neverovatan posao prošle sezone.

Ostali dueli četvrtfinala igraju se danas, osim Radničkog 1923 i Novog Pazara koji se susreću sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading