ZVEZDINA DECA TE ZOVU NA STADION! Crveno-beli "klinci" poslali MOĆNU PORUKU!

Autor:

Sport

13.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje samo da Marakana bude krcata.

ZVEZDINA DECA TE ZOVU NA STADION! Crveno-beli "klinci" poslali MOĆNU PORUKU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će na stadionu "Rajko Mitić" odigrati utakmicu poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Železničara u nedelju od 17 časova. Ovim susretom, klub iz Ljutice Bogdana će zatvoriti ovosezonsko izdanje regularnog dela šampionata naše zemlje i usmeriti svu svoju koncentraciju na predstojeće okršaje u plej-ofu. 

S obzirom da su crveno-beli uspeli da neverovatno poprave formu od dolaska novog-starog stručnjaka Vladana Milojevića, a ujedno i prikažu prelepu igru koja im je još jednom dopustila da dočekaju doigravanje na prvoj poziciji, malo je reći da iz ekipe očekuju pun stadion i pravo zagrevanje za 173. večiti derbi. 

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Ono što je najviše krasilo partije aktuelnog šampiona Srbije jesu nastupi mladih fudbalera. Mnoštvo Zvezdine dece pronašlo je svoje mesto u različitim formacijama vođe stručnog štaba i pokazalo da klub sa Marakane nema šta da strahuje jer je budućnost i te kako prisutna i spremna da već sada uskoči i pomogne. 

Stoga su iz Crvene zvezde rešili da zanimljivim videom istaknu ovu činjenicu, a ujedno pozovu navijače da u što većem broju podrže momke koji su svojim trudom, zalaganjem i mukotrpnim radom to zaslužili više nego išta. Takođe, mališani do 14 godina će imati slobodan ulaz za ovaj meč. 

- Sve kapije na istoku najvećeg srpskog fudbalskog objekta biće širom otvorene za dečake i devojčice starosti do 14 godina, a da bi mališani bili deo neponovljivog iskustva neophodno je da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za meč između Crvene zvezde i tima iz Pančeva - navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda.

Čitav snimak, možete pogledati na dnu teksta. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Y-Ka1QZor4

 

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading