ZVEZDA U PROBLEMU: Kanga NE IGRA na zatvaranju Superlige!

Autor:

Sport

13.04.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojević primoran da traži druga rešenja.

ZVEZDA U PROBLEMU: Kanga NE IGRA na zatvaranju Superlige!

Foto: Starsport

Gelor Kanga suspendovan za meč sa Železničarom

Dolaskom trenera Vladana Milojevića, Gelor Kanga je dobio važnu ulogu na sredini terena u drugom delu sezone. On diriguje igrom crveno-belih i počeo je sve mečeve u startnoj postavi u Superligi. Međutim, Gabonac je sada primoran da pauzira zbog suspenzije koju je zaradio nakon što je protiv Radnika u Surdulici dobio četvrti žuti karton ove sezone. Ovo znači da će morati da preskoči poslednji meč pred plej-of.

Kanga važan u trci za osvajanje sedmog uzastopnog šampionskog pehara

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga protiv Partizana

Iako je Kanga suspendovan za naredni meč, važno je istaći da će biti na raspolaganju za 173. derbi koji se igra sledeće subote na stadionu "Rajko Mitić". Vrlo verovatno je plan i bio da se veznjak "očisti" od kartona pre najvećih izazova koji očekuju tim - pre svega utakmice sa Partizanom, pa onda svega ostalog... On je bio veoma važan u preokretu u trci Crvene zvezde za osvajanje sedmog uzastopnog šampionskog pehara. Ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 28 utakmica, postigao osam golova i imao deset asistencija za 1.730 minuta na terenu.


Alternativa u sredini terena

Sa Kangom van terena, trener Milojević će verovatno tražiti zamenu u vidu Marka Stamenića, a pored njega se očekuje da na sredini zaigraju i In Bom Hvang i Jovan Šljivić, ukoliko trener nema neko drugo rešenje. Suspendovanje Kange predstavlja izazov za tim, ali pruža priliku drugim igračima da pokažu svoj kvalitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading