"PERFEKTNA ENERGIJA": Evo gde Ivana Španović puni baterije! (FOTO)

Autor:

Sport

07.04.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužen odmor.

"PERFEKTNA ENERGIJA": Evo gde Ivana Španović puni baterije! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpska atletičarka Ivana Španović trenutno se nalazi na odmoru u Italiji. Ona je na svom instagram profilu objavila fotografiju sa prelepim pogledom i napisala 'Energija perfetta'. Vidi se da Španovićeva uživa i puni baterije za sve naredne izazove koje je očekuje, a fokus je na Olimpijskim igrama.

Foto: instagram.com/ivanaspanovic

 

Ivana je već ranije naglasila da će se najverovatnije povući nakon Olimpijskih igara u Parizu, pa će se sigurno sa posebnim fokusom pripremati za sve što je očekuje u 'gradu svetlosti'. Takođe, propustila je jedan deo sezone zbog povrede, ali čini se da je to prošlost. 

Španovićeva je osvojila sve trofeje u karijeri i godinama je naša najbolja atletičarka koja dominira na apsolutno svim velikim takmičenjima, donoseći jedno od tri blistava odličja svojoj zemlji, a nedostaju joj upravo Olimpijske igre. 

Foto: printscreen/instagram

 

Podsetimo, nedavno se našla u žiži javnosti kada je obelodanila razvod sa bivšim suprugom Markom Vuletom. čije je prezime nosila. Takođe, Ivana je 2023. godine proglašena za najuspšeniju atletičarku od strane našeg saveza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading