OPOZICIJA I SEPARATISTI "UVEZLI" AKTIVISTE DA GLUME KAĆANE - Pedesetoro njih zaustavlja saobraćaj i provocira narod (FOTO)

Autor:

Vesti

07.04.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manjina nastavlja da teroriše većinu

OPOZICIJA I SEPARATISTI "UVEZLI" AKTIVISTE DA GLUME KAĆANE - Pedesetoro njih zaustavlja saobraćaj i provocira narod (FOTO)

Foto: instagram/NS uzivo

Maltretiranje građana, zaustavljanje saobraćaja i širenje separatističkih ideja postaju matrica kojom se rukovodi novosadska opozicija pred lokalne izbore. Danas vidimo primer gde pedesetak profesionalnih aktivista sa separatističkim zastavama tokom mirnog nedeljnog prepodneva maršira Kaćem i provocira lokalno stanovništvo.

Manjina nastavlja da teroriše većinu, pokušavajući da izazove incidente i sebe prikaže kao žrtve, kao što se dešava u Kaću gde profesionalni aktivisti danima provociraju i izazivaju haos.

Nadamo se da će nadležni organi reagovati i sprečiti ovakvo bahato ponašanje i terorisanje od političke manjine. Sa svojih pedesetak profesionalnih aktivista, oni izazivaju haos u vezi sa gotovo svim društvenim temama.

Ovakve akcije samo doprinose destabilizaciji društva i stvaraju tenzije među građanima. Važno je da se poštuje zakon i da se mirno rešavaju politički sukobi, umesto da se koristi nasilje i izaziva strah među ljudima. Samo zajedničkim naporima svih građana možemo očuvati mir i stabilnost u našem gradu.

Foto: instagram/NS uzivo

Aktivisti u Kaću

Napad u Kaću isprovociran!

Šefica odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Novog Sada Sanja Draško pozvala je građane Novog Sada povodom incidenta u Kaću da se suzdrže od nasilja i da ostanu dostojanstveni, navodeći da je napad na aktiviste Stranke slobode i pravde u Kaću bio isprovociran.

Draško je optužila aktiviste SSP da su odgovorni za incident u Kaću, ističući ''da je to njihov trend'' i da su na isti način u petak provocirali aktiviste SNS u Novom Sadu. 

- Oni koji nam blokiraju saobraćaj, koji nas progone i uhode praktično, danas su došli i u Kać da sramnim materijalom propagandnim provociraju Kaćane - rekla je Draško. Isti ti predstavnici dela opozicije su, kako je dodala, i u petak provocirali aktiviste SNS na štandu stranke.

- To je njihov trend, gde oni nas progone i maltretiraju na svakom koraku. To su pokušali da učine u Kaću takođe, a ono što se zapravo dogodilo jeste da građani nisu dozvolili da im se takav scenario odvija ispred njihovih kuća i dvorišta - kazala je Draško.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Ratko

07.04.2024 12:46

Opozicija stalno provocira i pravi nasilne akcije a kao su borci protiv nasilja.

Zora

07.04.2024 12:51

Nadležni organi treba da reaguju. Blokiranje saobraćaja i maltretiranje meštana je nedopustivo.

Nina

07.04.2024 12:56

Au koji bednici pa da li je moguće da su takvi. Dokle vise.

Marko

07.04.2024 12:58

I posle će ovaj opozicioni antisrpski šljam ponovo glumiti žrtve.