DEVOJČICU (8) JE ZABOLEO ZUB: Posle zubarske intervencije desila se TRAGEDIJA, mala Salome se ugušila u sopstvenoj krvi! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.08.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Salome Bohorkuez (8) umrla je 4. avgusta nakon što je bila podvrgnuta hitnom postupku vađenja zuba u zubarskoj ordinaciji u Tolimi u Kolumbiji.

DEVOJČICU (8) JE ZABOLEO ZUB: Posle zubarske intervencije desila se TRAGEDIJA, mala Salome se ugušila u sopstvenoj krvi! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Majka osmogodišnje devojčice rekla je da je dete mnogo krvarilo nakon uklanjanja zuba i da je odvedeno u lokalnu medicinsku ustanovu gde je umrla nekoliko sati kasnije. Ožalošćena majka je rekla da se Bohorkuez ugušila sopstvenom krvlju

 

Azusena Trijana je rekla za lokalne novine da se njeno dete žalilo na bol i da ju je 4. avgusta lečio dr Hoze Erera u svojoj ordinaciji u Hondi, Tolima. Izbezumljena majka je rekla da je zubar zatražio rendgenske snimke, i da su slike pokazale da je njen kutnjak okrnjen. Dr Erera joj je rekao da će za isti dan biti zakazano vađenje pokvarenog zuba.

 

Trijana je rekla da je njena ćerka obilno krvarila nakon vađenja zuba i da se dr Erero dobrovoljno javila da ih preveze u bolnicu San Huan de Dios.

„Devojčica je još bila živa. Živa je ušla u bolnicu", rekla je ona. "Nisu mogli ništa da urade za nju... ugušila se sopstvenom krvlju".

Triana je otkrila da je njenoj ćerki ranije dijagnostikovana anemija i da se oporavila nakon niza tretmana.

Porodica je rekla da je smrt deteta teško njenom bratu blizancu Nikolasu. 

„Nećemo kriviti doktora. Prvo (hajde da sačekamo) šta obdukcija pokaže", rekla je ona.

Oni su opisali devojčicu trećeg razreda kao dete koje je volelo da peva i pravi TikTok sadržaj.

„Poklonila nam je osam godina sreće. Ona je bila zabava u našem domu“, rekla je njena starija sestra Marija Bohorkez.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading