KAKO JEDAN RODITELJ URADI OVO DETETU?! Majka nagurala devojčicu u gepek iz BIZARNOG RAZLOGA - carinik je spasio sigurne TRAGEDIJE!

Autor:

Hronika

11.08.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon otkrića ovog pokušaja krijumčarenja, događaj je odmah prijavljen policijskoj stanici GP Medžitlija.

KAKO JEDAN RODITELJ URADI OVO DETETU?! Majka nagurala devojčicu u gepek iz BIZARNOG RAZLOGA - carinik je spasio sigurne TRAGEDIJE!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Na graničnom prelazu između Severne Makedonije i Grčke, u Bitolju, zabeležen je pokušaj krijumčarenja kada je carinik otkrio neprijavljeno lice u vozilu državljanke Južnoafričke Republike.

Državljanka Južnoafričke Republike C. L. R. (57) je pristigla na granični prelaz sa Grčkom vozeći iznajmljeni automobil. Na pitanje carinika da li ima šta da prijavi za carinsku kontrolu, odgovorila je negativno. Međutim, sumnjičavost carinika dovela je do dalje provere.

Carinik je odlučio izvršiti fizičku kontrolu vozila i tom prilikom je u gepeku automobila pronašao neprijavljeno lice. Putem provere putne isprave, identifikovano je da se radi o državljanki Južnoafričke Republike inicijala C. D. J. (23).

Nakon otkrića ovog pokušaja krijumčarenja, događaj je odmah prijavljen policijskoj stanici GP Medžitlija. Predmet je prebačen u nadležnost policijske stanice na dalje postupanje.

Ovaj incident se dogodio prekjuče na pomenutom graničnom prelazu. Pokušaji krijumčarenja često predstavljaju izazov za carinske i policijske službe širom sveta, a brza i efikasna reakcija ovih institucija ključna je za sprečavanje nelegalnih aktivnosti na granicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading