LEGLA NA OPERACIONI STO I NIKAD SE NIJE PROBUDILA: Sestra Andrea sama započela istragu, kada je saznala šta se stvarno desilo nije mogla da se oporavi!

Autor: N.J.

Lifestyle

10.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je preminula na operacionom stolu u toku zahvata brazilskog podizanja zadnjice.

LEGLA NA OPERACIONI STO I NIKAD SE NIJE PROBUDILA: Sestra Andrea sama započela istragu, kada je saznala šta se stvarno desilo nije mogla da se oporavi!

Foto: Facebook/Evita Sarmonikas

Kao i kod svih procedura i plastične operacije mogu biti opasne, iz kog god razloga da se rade. To ne znači da ste uvek u dobrim rukama, nekada, ako se ne raspitate dovoljno možete završiti kod nestručne osobe. Zato, kada se odlučite za tretman ili operaciju dobro se raspitajte.

Evita Sarmonikas preminula je u martu 2015. godine, a za njom i dan danas žale majka i sestra. Prvobitnom obudukcijom utvrđeno je da je preminula od srčanog udara. Ipak, u nastavku slučaj se nije pokazao tako "jednostavnim". Sestra Andrea nije želela da odustane, napustila je dom i odlučila da izvede hirurga pred sud.

Andrea je pokrenula kampanju za edukaciju o estetskoj hirurgiji i započela istragu o hirurgu Viktoru Ramirezu. Drugi izveštaj obdukcije otkrilo je da su joj pluća probušena četiri puta dok je pomenuti doktor izvodio "brazilsko podizanje zadnjice".

Inače, njemu je i starleta Kim Kardašijan pretila da će ga tužiti zbog nedozvoljenog korišćenja njene fotografije na plakatu, a umešan je i u smrt drugih pacijenata.

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Starleta Kim Kardašijan

Andrea je otkrila da joj se sedam žena obratilo direktno. Evitina mama ima dvostruki motiv u želji  da se slučaj protiv hirurga razreši – želi da se njena ćerka Andrea vrati kući.

- Tri smrti za koje znamo da imaju direktne dokaze – Evita je jedna od njih. Još tri za koje još uvek ne znamo imena i uzroke. I treba nam porodica da izađe ispred - rekle su tada i dodale:

- Ako to ne učinim sada, neko drugi će umreti. Dok se vrata otvaraju, ja ću nastaviti jer ovog doktora treba zaustaviti - zaključuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading