U ZATVORU SAM NAUČILA NAJBOLJE TRIKOVE: Tina je veoma mlada uhapšena i sve zbog BOLESTI "Pokušala sam da se oporavim" (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja je bila u zatvoru podelila je najbolje trikove koje je tamo naučila.

U ZATVORU SAM NAUČILA NAJBOLJE TRIKOVE: Tina je veoma mlada uhapšena i sve zbog BOLESTI "Pokušala sam da se oporavim" (VIDEO)

Foto: tiktok/@tinassee, Shutterstock

tiktok/@tinassee, Shutterstock

Tina Tsakonas jedan deo života provela je u zatvoru, a tamo je verovatno kao i svi mnogo toga naučila. Pre sedam godina odučila je da je dosta i promenila je svoj život. Nekada je konzumirala drogu, danas to ne čini i oporavlja se od istog radeći kao konobarica. U zatvoru je naučila neke trikove što je i podelila.

Četiri trika koja i danas koristi

1. Ako patite od žgaravice jedite senf

Za takve situacije je u zatvoru imala kesicu senfa za svaki slučaj. Zanimljivo je što većina portala navodi senf kao jednu od namirnica koju treba izbegavati ako se borite sa ovim problemom ali i kečap, čokoladu, gazirana pića, kafu, alkohol...

Foto: TikTok/tinassee

Tina stavlja pastu na cipele

2. Pasta za zube

Pastu možete koristiti na različite načine, kako za čišćenje tako i za patike. Kada imate neku mrlju možete koristiti pastu i četkicom skinuti istu.

3. Balzam za kosu

Ne znamo koliko je ovo preporučljivo, ali da, Tina je i sledeće praktikovala. S obzirom na to da nema mogućnosti da u zatvoru koristi parfem, tamo su žene na telo mazale balzam na kosu kako bi koža bila mekana i hidrirana.

 

4. Dezodransne kreme

Ona je otkrila da dezedoransne kreme prave čuda kada se povredi brijačem.

Njen video je toliko drugačiji da je za čas postao viralan i ubrzo je sakupio oko četiri miliona pregleda. Većina se čudila njenim savetima te su komentarisali:

"Senf, upravo sam probao i radi!", "Pasta za zube ne deluje dobro na cipelama", "Hvala što si podelila ovo", "Čekaj dezodorans pomaže kod osipa?", pisali su iznenađeno.

Objasnila je i razlog zbog kog je završila u zatvoru.

S 19 godina Tina je imala prvi spontani pobačaj te su joj na tri nedelje prepisali lekove protiv bolova i postala je zavisna.

- Kada mi je istekao recept, vratila sam se na ulicu i nisam prestala. A kako je vreme prolazilo, moja tolerancija je bila sve veća i veća, počela sam uzimati jače lekove za jeftiniju cenu. Pokušala sam se oporaviti, ali mi se bolest ponavljala. U svojim kasnim 20 - ima upoznala sam se s iglom - kaže i objašnjava da je u zatvoru bila zbog droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading