SRPKINJU JE LJUBOMORNA ŽENA ŽIVU ZAPALILA: Dana je imala 200 operacija, dve i po godine nosila je MASKU, a onda je pokazala VELIKU transformaciju - NE MOGU JOJ NIŠTA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

03.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danino telo bilo je potpuno prekriveno opekotinama, a da bi preživela imala je oko 200 operacija.

SRPKINJU JE LJUBOMORNA ŽENA ŽIVU ZAPALILA: Dana je imala 200 operacija, dve i po godine nosila je MASKU, a onda je pokazala VELIKU transformaciju - NE MOGU JOJ NIŠTA (FOTO)

Foto: YouTube/7NEWS Spotlight

Zamislite da vas neko zapalii iz čiste ljubomore? Verovatno ni ne možete! A onda zamislite kolike bolove trpi osoba koja je živa zapaljena, kakva je procedura oporavka, koliko je koži teško da se vrati "na staro" i kako se psihički ali i fizički neko oseća.

Dana Vulin (37) je srpskog porekla i trenutno živi u Australiji. Nju je ljubomorna žena polila metanolom, a onda je zapalila. Da bi se oporavila išla je na čak 200 operacija! Isprskala je po licu, stomaku, grudima i kosi. Žena koje ja zapalila zove se Natali Dimitrovska, a sve je uradila zbog ljubomore jer je na jednoj zabavi njen suprug razgovarao sa Vulinovom.

Dok je Dana bila kod kuće, Natali je došla sa drugom da je pita gde joj je suprug. Žena nije znala o čemu se radi, a pogotovo jer među njima nije postojalo ništa ljubavne prirode. Kada je zapalila toliko je vrištala od bola da je čuo muškarac iz teretane Deni Erikson i dotrčao da pomogne. Sve vreme je bio sa njom, a u bolnici je dva dana bila u veštačkoj komi zbog saniranja teških rana.

Foto: YouTube/7NEWS Spotlight

Dana Vulin danas izgleda ovako

Da bi se oporavila provela je 30 meseci u bolnici. Objasnila je da je pre polivanja, pozvala Natali i pretila joj da bi trebalo da čuva leđa.

- Rekla mi je da zna za moje prethodne optužbe zbog droge i da se nada da ću istrunuti u zatvorskoj ćeliji, kao i da će mi razbiti glavu - rekla je, a onda opisala svoj život u bolnici:

- Nisam se čak ni istuširala niti presvukla 18 meseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin)

Natali je nakon zločina pokušala da pobegne iz zemlje, ali su je uhapsili na aerodromu. Osuđena je na 17 godina. Dana je uspela mentalno i fizički da se "izvuče".  Masku je nosila čak dve i po godine. Jednom prilikom pozirala je u čipkastom donjem vešu i visokim potpeticama, a svima je poručila da je ponosna na svoje ožiljke.

Ovo nije da se seksualiziram, već da drugim preživelima i ljudima pokažem da je sve moguće. Tako sam ponosna na to koliko sam naporno radila na svom telu i osećam se najsnažnije i najspremnije u svom životu - napisala je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading