TRAUME JE LEČIO DROGOM, A NAKON ŠEST PLASTIČNIH OPERACIJA JE NEPREPOZNATLJIV! Kada ga vide mnogi se ne sete kakva je zvezda bio, a sebi je UNIŠTIO ŽIVOT MAESTRALNO

Autor: N.J.

Lifestyle

04.07.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada su za njim žene doslovno ludele, a sada ga često viđaju u društvu mlađih muškaraca. Samo jedan pogled dovoljan je da shvatite kako se upropastio nakon svih operacija.

TRAUME JE LEČIO DROGOM, A NAKON ŠEST PLASTIČNIH OPERACIJA JE NEPREPOZNATLJIV! Kada ga vide mnogi se ne sete kakva je zvezda bio, a sebi je UNIŠTIO ŽIVOT MAESTRALNO

Foto: Shutterstock

Očigledno kada osoba postane slavna sama bira svoj put. I dok tada kod nekih izbije na površinu veliko nezadovoljstvo čak i kada nema razloga za tim, drugi se okreću porocima. Iako tretmani, botoks i drugi kozmetički tretmani nisu ono na šta prvo pomislite kada kažete porok, mnogima je to u teškim momentima jedini spas koji vide.

Glumac Miki Rurk (70) je ranih 80ih bio jedan od najlepših muškaraca, ali i najvećih zavodnika. Poredili su ga sa velikim zvezdama, ali to nije dugo trajalo. Otkrio je da mrzi ovu industriju u kojoj je i on sam.

- Prolazite kroz promene osećanja, ali znate da vas studio poseduje, javnost vas poseduje - rekao je u intervjuu 1992. godine.

Šta se desilo sa njegovim licem?

Trudi se da ostane aktivan na društvenim mrežama, komunicira sa publikom, ali sve dok je pokušavao da njegova karijera ide ka vrhu, mnogi nisu mogli da ne primete promene na njegovom telu. Kao posledica boksa koji je trenirao glumac je imao rascep jezika, slomljen nos, frakture jagodičnih kostiju i rebara. Povrede, ali i operacije svima su postale očigledne.

Foto: YouTube/Printscreen

Miki posle operacija

Kasnije 2009. godine priznao je da su te promene bile posledica neuspešne plastične operacije, kako su mnogi nagađali.

- Želeo sam da ispravim "nered" na licu zbog boksa, ali sam otišao kod pogrešnog čoveka da mi sredi lice. Sada sam ponovo lep - napisao je na Instagramu 2017. godine uz fotografiju gde pokazuje nos u zavoju nakon još jedne operacije.

Za "Dejli mejl" je priznao da je imao šest operacija, i to pet operacija nosa i jednom su mu operisali slomljenu jagodičnu kost.

Foto: YouTube/Printscreen

Miki Rurk nakon plastičnih operacija

2019. zaprepastio javnost

Kada se pojavio u jednom intervjuu, ljudi su bili šokirani i pitali su se ko je to. Tada je doktorka Hala Egmati prokomentarisala za "Miror" da je sve što je odrađeno na njegovom licu nedovoljno dobro u poređenju sa proprocijama.

Mučio se sa depresijom i drogom

On se godinama mučio sa zavisnošću od teških droga, a kako je isticao pomogao mu je pas da se izvuče iz svega. Zbog toga posao je veliki zaštitnik životinja. Do sada ženio se dva puta, sa prvom ženom je ostao u dobrim odnosima, a druga, takođe bivša optužila ga je za zlostavljanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading