ZBOG NEVEROVATNE LEPOTE DIVILI SU JOJ SE I MUŠKARCI I ŽENE: Nakon bezbroj operacija skroz se IZDEFORMISALA i jedva otvara oči (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

21.06.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je postala poznata, njen izgled drastično se promenio i samo je zanimala hirurgija.

ZBOG NEVEROVATNE LEPOTE DIVILI SU JOJ SE I MUŠKARCI I ŽENE: Nakon bezbroj operacija skroz se IZDEFORMISALA i jedva otvara oči (FOTO)

Foto: Shutterstock

Dženuis

Dženis Dikinson bila je jedna od najuspešnijih manekenki sedamdesetih i osamdesetih, osvajala je lepotom, ali je htela da zadrži mladost po svaku cenu.

Kako je izgledala pre operacije

Rođena je 1955. godine. Kada se pojavila na pisti visoka skoro 180 centimetara, duge tamne kose i tamnih očiju sve je zasenila. Ubrzo, bila je angažovana za kampanje Đanija Versaćea i Kevina Klajna. Kada je napunila 33 godine imala je prvi zahvat. Zvezda je potrošila hiljade na zahvate i kao rezultat toga Dženis je 2013. bankrotirala nakon što je zapala u dugove zbog neplaćenih računa u kozmetičkim salonima.

Ove operacije je uradila

Uradila je zatezanje lica, operaciju grudi, zatezanje stomaka, podizanje vrata, liposukciju i botoks. Devedesetih je operisala grudi, a onda je otišla 2015. godine kako bi taj zahvat ponovila. Takođe, ona je 2004. godine uradila i zatezanje lica, a tri godine kasnije zatezanje stomaka i vrat. Za svoj bankrot okrivila je estetsku hirurgiju.

- Lekari su se ponudili da mi daju botoks i poprave zube besplatno, a onda su me pljusnuli računima - rekla je za "In tač".

Foto: Profimedia

Ovako Dženis izgleda danas

Objasnila je da je živela za plastične operacije, a iako svi misle da je uradila usne, kaže da to nije tačno. Ipak, doktori ne misle tako. Doktor Antoni Joun veruje da je imala "gotovo svaku plastičnu operaciju lica koja postoji". Inače, ona nije bila kod njega na tretmanima, ali je objasnio:

- Verujem da se podvrgla gotovo svim plastičnim operacijama lica koje postoje, uključujući fejslifting, podizanje kapaka, injekcije usana, botoks, injekcije masnoće i podizanje obrva. Verovatno je sama platila kuću svog plastičnog kirurga! - rekao je za  "Radar onlajn".

Uprkos tome što je pristalica platične hirurgije, postoje neki zahvati kojih bi se klonila, poput implantata za zadnjicu i stavljanja bilo čega u obraze, piše "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading