ANA JE BILA NAJPOZNATIJA TELOHRANITELJKA U RUSIJI: Čuvala je tajkune i njihove ljubavnice, a način na koji je umrla u 29oj godini je UŽASAN

Autor: N.J.

Lifestyle

17.06.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija ruska telohraniteljka Ana Loginova, odbacila je karijeru manekenke, a onda je preminula u 29oj godini.

ANA JE BILA NAJPOZNATIJA TELOHRANITELJKA U RUSIJI:  Čuvala je tajkune i njihove ljubavnice,  a način na koji je umrla u 29oj godini je UŽASAN

Foto: Profimedia

Ana Loginova manekensku karijeru zamenila je karijerom telohraniteljke. Inače, ovde nije bilo reči o neuspešnoj ženi koja je menjala karijeru iz tih razloga, već naprotiv, slikala se i za poznate brendove poput Šanela, a onda je još više napredovala i postala najbolja u svom drugom poslu. Ana je sarađivala i sa BMW - om i dobila je priliku da prođe jednomesečni kurs u školi ekstremne vožnje. Kako je pričala, tada je upoznala čoveka koji je imao svoju agenciju za sigurnost. Dakle, ona je bila devojka koja je prošla kurs obuke u školi telohranitelja.

- Ništa u životu nije slučajno. Kada sam reklamirala BMW, morala sam ići na napredni kurs vožnje. Tada sam upoznala osobu koja me odvela u streljanu i stavila mi pištolj u ruke. Shvatila sam da me zabavlja brza vožnja i pucanje iz pištolja, pa zašto ne iskoristiti te veštine profesionalno? Prijatelj mi je dao ideju da osnujem agenciju za ženske telohranitelje. Pohađala sam kurseve i evo me - rekla je za magazin Maksim.

 

Takođe, jedan od njenih klijenata bio je i Kosta Czju nekadašnji profesionalni bokser, a čuvala je i bogate Ruse i njihove ljubavnice i žene. Nakon saradnje sa njim ona je 2006. godine otvorila agenciju koja je specijalizovana za ženske telohranitelje. Preminula je u 29. godini od povreda glave 2008. godine.

Kako su strani mediji prenosili jedne večeri stigla je u svom luksuznom automobilu da pokupi mače koje je uzela preko oglasa. "Dejli mejl" je izveštavao da su tada pokušali da joj ukradu automobil, pa je preminula nakon što se držala za kvaku dok je automobil u pokretu vukao. Odnosno, zbog prirode posla kojim se bavila kada je shvatila da je reč o pljački odmah se uhvatila za kvaku. Kasnije je pronađeno njeno telo, a veruje se da joj se ruka zakačila za kvaku.

Inače, u Moskvi se godišnje izvede oko 14. 000 ovakvih pljački.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading