ŽENU (76) PROGLASILI MRTVOM, ONA SE DIGLA IZ SANDUKA! Prisutnima popadale vilice, proglasili je Božijim ČUDOM! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko trenutaka kasnije, stigli su lekari Hitne pomoći i njeno telo stavili na nosila pre nego što su je odveli u bolnicu.

ŽENU (76) PROGLASILI MRTVOM, ONA SE DIGLA IZ SANDUKA! Prisutnima popadale vilice, proglasili je Božijim ČUDOM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/dailymail.co.uk/video

Zapanjujuć snimak u kom se 76-godišnja žena vratila u život nakon što ju je lekar proglasio mrtvom u bolnici u Ekvadoru zapalio je internet.

Bela Montoja se razbolela u svom domu u petak i prebačena je u bolnicu Martin Icaza u provinciji Los Rios, prenosi Dailymail.co.uk.

Njen sin Gilbert Balberan rekao je za El Universo da je primljena u 9 ujutru i da je proglašena mrtvom u 12 uveče nakon što je doživela moždani udar.

Montoja je provela četiri sata u kovčegu i trebalo je da se presvuče u pogrebnom preduzeću kada je njena porodica primetila da pokazuje znake života oko 20.50 časova.

- Moja majka je počela da pomera levu ruku, otvara oči, usta - rekao je Balberan tom listu.

 - Ona se trudila da diše. 

Na snimku se vidi kako Balberan nalaže osobi da pozove hitnu pomoć dok joj on i još jedna osoba drže ruke oko glave i leve ruke.

Montoja se borila za vazduh i jedva pomerala vilicu.

Nekoliko trenutaka kasnije, stigli su lekari Hitne pomoći i njeno telo stavili na nosila pre nego što su je odveli u bolnicu Martin Icaza, gde je smeštena na intenzivnu negu.

- Doktor mi je u podne rekao da mi je majka mrtva. Drugi me je video i dao joj je kiseonik i odveli u (intenzivnu) sobu gde je pod prismotrom - rekao je on.

Balberan je objasnio da je njegova majka patila od hipertenzije i srčanih problema, a navodno je imala moždani udar u petak rano ujutru.

Medicinski stručnjaci do kojih je došao El Universo veruju da je Montoja bila u stanju katalepsije.

Prema Nacionalnom centru za biotehnološke informacije, to je 'stanje koje karakteriše neaktivnost, smanjena odziv na stimulanse i sklonost održavanju nepokretnog držanja'.

Zvaničnici bolnice Martin Icaza tek treba da se pozabave incidentom koji se dogodio u ponedeljak.

U umrlici se ističe da je njena smrt uzrokovana 'kardiorespiratornim zakrčenjem zbog patnje od neprecizirane cerebrovaskularne bolesti'.

Očekuje se da će Balberan u ponedeljak podneti izveštaj o incidentu lokalnom tužilaštvu i optužiti bolnicu Martin Icaza za nemar.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

.

Komentari (0)

Loading