KADA JE OTVORILA SAKO SEVNULE SU GOLE GRUDI, A ONDA JE PRIZNALA DA NEMA SRAMA! Ovo izdanje glumice mnogi će noćima sanjati - Da li je hrabro pokazati BRADAVICE i to ovako? (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

12.06.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona ne zna kada je dosta, ali zbog toga svi je i vole!

KADA JE OTVORILA SAKO SEVNULE SU GOLE GRUDI, A ONDA JE PRIZNALA DA NEMA SRAMA! Ovo izdanje glumice mnogi će noćima sanjati -  Da li je hrabro pokazati BRADAVICE i to ovako? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lupita

Poznate dame nekada pokažu malo više, neke zarad pažnje, druge imaju svoje razloge, ali da - ne prođu nezapaženo! Glumica Lupita Njongo prošetala je crvenih tepihom povodom dodele nagrade Toni, kojom se odaje počast najboljim brodvejskim ostvarenjima i njihovim zvezdama, a održano je u palati Junajted u Njujorku.

Lupita je ovoga puta sve ostavila bez teksta, kada se na dodeli pojavila u doslovno metalnom okolu na kom su nacrtane grudi, odnosno bradavice. Metalni kostim dizajnirala je Miša Džapanvala. Uz metalni oklop, glumica je upotpunila crne pantalone. Kako Lupita kaže ovaj zanimljiv dizajnerski rad odabarala je ne samo zbog očigledno upečatljivog izgleda, već i zbog dubljeg značenja. Opisala je nošenje ovog rada kao "besramno, vantelesno iskustvo".

Foto: Instagram/ lupitanyongo

Lupita u oklopu

Inače, dizajnerka ima za cilj da skloni fokus sa muškog pogleda i buntovno slavi ženske oblike.

- U svom umetničkom procesu stvara realan i istinit zapis tela osobe kao čin otpora i slavlja, te insistira na tome da nam se dopusti da slobodno postojimo u našim telima. Miša, hvala ti za ovu posebnu priliku da budem upravo ovde, u ovom telu sada. Naravno, još nije noć, ali sigurno će to biti jedan od najoriginalnijih modnih trenutaka večeri - prokomentarisala je glumica na svom Instagramu.

Foto: Instagram/ lupitanyongo

Lupita u crnom odelu

Uz kreaciju na koju niko ne ostaje ravnodušan, zamislite i frizuru koja je toliko upečatljiva kao što je njena. O njenom izgledu dugo će se pričati, jer iskreno za ovako nešto malo ko ima hrabrosti. Ovim povodom, mnogi su je postavili pregršt lepih komentara ispod slika koja je podelila na Instagram profilu, apsolutno svi poručili su joj da je predivna i hrabra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading