KUMA NACIONALE RAZVEZALA JEZIK! U jeku skandala sa Anom i Zoricom, Milena Kačavenda poslala BRUTALNU poruku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju rasplet komplikovane situacije između Ane, Zorice i Milene!

KUMA NACIONALE RAZVEZALA JEZIK! U jeku skandala sa Anom i Zoricom, Milena Kačavenda poslala BRUTALNU poruku! (FOTO)

Foto: Republika

Milena Kačavenda se mesecima borila za svoju kumu Anu Ćurčić, a u noći superfinala sačekao ju je šok. Prvo ju je Zorica Marković okrivila za to što Ana nije pobedila, zapretila da će izneti mnoge stvari, a potom je Ana demantovala mnoge stvari koje je kuma izjavljivala o njenom odnosu sa Zvezdanom. Treći dan nakon superfinala, Milena se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Republika

Milena Kačavenda

Objavila je svoju fotografiju sa druge superfinalne noći i posvetila sebi status.

Kuma nacije, da, dobro ste čuli. Kuma nacije je žena koja je uspela da probudi "revolt" u ženama, pomogla im da izađu iza zavese i baš kao i ona, postanu simbol otvora i simbol borbe. Borbe za istinu. Borbe za pravdu. Mislite da je bilo lako? Toliko neprospavanih noći, toliko dugih dana. Svaki svoj atom snage je usmerila na istinu i pravdu. Borbu za svoje kumstvo, prijateljstvo i borbu kao žena za ženu. Ovo ne bi mogao svako da uradi. Njen britki jezik seče sve laži, poput oštrice noža. Stav izaziva i vid neke bojaznosti. Kuma nacije će zauvek ostati enigma. Žena koja je uspela da za kratko vreme pomeri granice, ponovo na tren ujedini bivšu Jugoslaviju. Istera sve na čistac. A šta ona dobija time? Da li je i ona toga svesna? Biće jednog dana, naravno. Kad vidi da je iza sebe ostavila mnoga dobra dela, ojačala sebe i postala KUMA NACIJE! Štit za pravdu. Otpor za nepravdu. I pobednica za istinu - posvetila je sebi status Milena Kačavenda.

 

 

Zorica se prethodno oglasila i otkrila da čeka Anin potez, kako bi krenula u napad na kumu, dok Ćurčićeva još uvek nije otkrila da li je Mileni zamerila sve što je o njoj iznosila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiks

12.06.2023 14:03

I ova prica o sebi u trecem licu kao i kuma