SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA U PAPUČAMA OD 650 EVRA: Od cene te zaboli glava, ali u Srbiji ovo je omiljeni model - Popularne i udobne (FOTO)

Autor:

Lifestyle

20.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preudobne, a boja može da se kombinuje uz sve!

SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA U PAPUČAMA OD 650 EVRA: Od cene te zaboli glava, ali u Srbiji ovo je omiljeni model - Popularne i udobne (FOTO)

Foto: ATA Images

Natalija Jokić

Natalija Jokić, supruga Nikole Jokića nakon parade u Denveru doputovala je sa mužem i ćerkom u rodni grad. U nedelju, u Somboru, održane su trke konja, a s obzirom da je to posebno važno njenom suprugu nakon osvajanja NBA titule, došli su u Srbiju.

Za tu priliku, Natalija je bila izuzetno elegantna, a kada je prošetala u pink haljini nema ko je nije primetio. Haljina koja sakriva sve što bi trebalo, a otkriva taman, odlična je za svaku priliku, a posebno za šetnju. Zgodna plavuša prošetala je u haljini italijanske marke, ali ni papuče nisu zaostajale. 

Obula je papuče marke Džimi Ču koje koštaju 625 evra, a da bi kompletirala izgled uklopila je i Šanel torbu crne boje.

Ipak, ono što je najprimetnije su papuče sa dva široka kajiša crne boje. Njih možete pronaći i među domaćim brendovima po manjoj ceni. Deluju udobno, i verujemo da jesu, a pravi su hit ovog leta. Zbog kožnog gazišta, ovo je najtraženiji model ovog leta, ali takva situacija je godinama unazad, jednostavno ovako nešto ne izlazi iz mode.

Natalija je svojim modnim izborom pokazala da ima osećaja za modu i stil, a boje je savršeno uklopila, piše "Najžena".

Da li vam se dopada njen stajling?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading