REŠILA SVE DA KAŽE! Natalija Jokić se prvi put OGLASILA posle Denverove ISTORIJSKE titule! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg srpskog košarkaša Nikole Jokića nije krila emocije.

REŠILA SVE DA KAŽE! Natalija Jokić se prvi put OGLASILA posle Denverove ISTORIJSKE titule! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/RTS

Pobedom u finalnoj NBA seriji protiv Majamija (4:1), košarkaši Denvera su nedavno osvojili prvu istorijsku titulu u najjačoj ligi na svetu.

Poslednji duel u "Bol areni" obeležila je supruga najveće zvezde Nagetsa Nikole Jokića, koja je tom prilikom "ukrala šou" svom mužu, pošto je slavljeničkim vriskom burno proslavila trenutak kada je njen muž osvojio šampionski prsten.

Natalija se nije oglašavala pre i posle toga, ali je mnogima promakao trenutak kada je nakon isotrijskog trijumfa dala ekskluzivnu izjavu za RTS.

Jokićeva žena je bila presrećna i ponosna zbog šampionskog pehara, dok je pred kamerama kratko izjavila da je ponosna na svog supruga.

- Mnogo smo ponosni, zahvalni smo Nikoli na tome šta je sve učinio i uradio, stvarno smo presrećni. Malo sam izgubila glas, hvala još jednom što pratite - rekla je Natalija, novinaru Aleksandru Žigiću, čija je konstatacija bila da je cela sezona bilo veliko odricanje za Nikolu.

- Jeste, ali zaslužio je, to je sigurno - istakla je Nikolina lepša polovina.

Ona je u svim mečevima Denvera na putu ka trofeju, zajedno sa ćerkicom Ognjenom bodrila Nikolu sa tribina u Koloradu, da bi posle toga njih troje zajedno došli i u Srbiju.

Kasnije su se uputili za Sombor i tamo proveli vikend, pošto je "Džoker" uživao u konjičkim trkama na hipodromu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
nazavistsvima

21.06.2023 09:31

Nikola izabrao divnu zenu!!!